Ακολουθηστε μας

Football

ΠΑΟΚ: Το πλάνο προετοιμασίας των Πρωταθλητών στην Ολλανδία

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα βρεθούν για ένα ακόμα καλοκαίρι στην Ολλανδία, όπου από τις 1 έως 15 Ιουλίου θα βάλουν τις βάσεις για τη νέα χρονιά, με το βασικό στάδιο να πραγματοποιείται στο Χορστ.

Σε γνώριμα λημέρια επιστρέφει ο ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Οι «ασπρόμαυροι» θα βρεθούν στο Χορστ της Ολλανδίας, εκεί όπου πραγματοποίησαν άλλες δύο χρονιές (2017, 2018) την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Οι πρωταθλητές Ελλάδας ξεκουράζονται. Το δικαιούνται μετά από μία μεγάλη κι ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν. Ο σχεδιασμός όμως για την επόμενη αγωνιστική περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει για το

Το αγωνιστικό τμήμα θα συγκεντρωθεί για πρώτη φορά για τη σεζόν 2024-25 στη Νέα Μεσημβρία στις 20 Ιουνίου και θα ξεκινήσει προπονήσεις, πριν την αναχώρηση για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Ο Δικέφαλος επιστρέφει στο Χορστ. Η ομάδα θα ταξιδέψει για Ολλανδία στις 01.07 και θα παραμείνει στο ParkHotel μέχρι τις 15.07. Το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, όταν και θα οριστικοποιηθούν οι αντίπαλοι.

To πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας θα διεξαχθεί στις 23 ή 24 Ιουλίου, με την κλήρωση για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League 2024-25 να είναι προγραμματισμένη για τις 19 Ιουνίου».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football