Ακολουθηστε μας

Football

ΠΑΟΚ: Το μήνυμα επιστροφής του Μάρκος Αντόνιο που είναι θέμα χρόνου να μπει με την ομάδα

Ο Μάρκος Αντόνιο συνέχισε για ακόμη μια μέρα να ακολουθεί το ειδικό ατομικό πρόγραμμα του, όπως και ο Φιλίπε Σοάρες, με τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα πάνω στον 23χρονο Βραζιλιάνο χαφ του ΠΑΟΚ, που αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να ξεκινήσει να παίρνει κομμάτια της προπόνησης και σιγά σιγά να ενσωματώνεται σε κανονικούς ρυθμούς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Το σίγουρο είναι ότι στην περίπτωση του Μάρκος Αντόνιο οι «ασπρόμαυροι» δεν πρόκειται να βιαστούν, ούτε να πιέσουν καταστάσεις, δεν υπάρχει λόγος να το κάνουν, μιας και ο μυϊκός τραυματισμός στον τένοντα ήταν αρκετά «βαρύς».

Ο Βραζιλιάνος, έχει μπει στην τελική ευθεία της επιστροφής στην αγωνιστική δράση κάτι σχετικό ανέφερε στο μήνυμα του, μέσω των social media.

«Προσευχήσου, βάλε τους στόχους σου και μείνε συγκεντρωμένος, η νίκη σου είναι θέμα χρόνου» ανέφερε η ανάρτηση του στα πορτογαλικά.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, μετά από ένα τετραήμερο ρεπό, επέστρεψαν στη Νέα Μεσημβρία, χωρίς τους πολλούς διεθνείς, «αλλά με γεμάτες μπαταρίες και διάθεση για σκληρή δουλειά», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά στην ενημέρωσή της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football