Ακολουθηστε μας

Football

ΠΑΟΚ: «Στημένη η απόφαση του Τζήλου στο VAR, ξεκάθαρη αλλοίωση του πρωταθλήματος στην Τρίπολη»!

Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ καταγγέλλουν δημόσια τους VARίστες του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για αλλοίωση του πρωταθλήματος και ζητούν τη διαγραφή τους!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε στην συγκεκριμένη ανακοίνωση με αφορμή τη φάση του δεύτερου γκολ που σημείωσε ο Αστέρας Τρίπολης στη μεταξύ τους αναμέτρηση (2-2) για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου φαίνεται να είναι ο ποδοσφαιριστής (Σίτο) σε θέση οφσάιντ.

Ωστόσο η συγκεκριμένη φάση, που είναι μια δύσκολη φάση και δεν την «έπιασε» κανένα μάτι ούτε στο γήπεδο, ούτε στη μετάδοση, δεν ελέγχθηκε ποτέ από τον VAR (Τζήλος) που έχει εικόνα από όλες τις κάμερες του γηπέδου και ήταν ο μοναδικός που έπρεπε και θα μπορούσε να τη δει άμεσα και να την ελέγξει για το αν υπάρχει ή όχι παράβαση.

Αντίθετα, ο διαιτητής Τσαγκαράκης μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μετά την επίτευξη του γκολ σφύριξε τη λήξη του, καθώς οι VARίστες στο control room δεν ασχολήθηκαν καν με την εξέταση της, γι’ αυτό και με την σημερινή ανακοίνωσή της, που συνοδεύεται από μια φωτογραφία της φάσης, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δεν διστάζει να χαρακτηρίσει τον VAR (Τζήλος) και τον AVAR (Καλαμπόκης) «στημένους», ζητώντας την διαγραφή τους από τους πίνακες της ΚΕΔ.

Πιο αναλυτικά στην ανακοίνωση της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ουδέποτε χρησιμοποίησε ως άλλοθι για τις αποτυχίες διαιτητικά λάθη. Στην Τρίπολη ωστόσο βιώσαμε μια ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος και συνακόλουθα του πρωταθλήματος.

Μόνο ως στημένη μπορούμε να κρίνουμε την απόφαση των VAR Αθανάσιου Τζήλου και του AVAR Κωνσταντίνου Καλαμπόκη να μην εξετάσουν τη φάση του δεύτερου γκολ του Αστέρα, όπως και του βοηθού Σινιοράκη να μην υποδείξει εξαρχής το ξεκάθαρο οφσάιντ πριν γίνει η σέντρα-ασίστ της ισοφάρισης του Αστέρα.

Είναι στημένη η απόκρυψη της φάσης, η αποκάλυψη της οποίας εκθέτει τους διαιτητές και τον αρχιδιαιτητή που δεν έχει ήδη διαγράψει όλους τους υπεύθυνους από τους πίνακες.

Απαιτούμε την επίσημη απάντηση της ΚΕΔ για τη συγκεκριμένη φάση, την άμεση διαγραφή των Τζήλου, Καλαμπόκη και Σινιοράκη από τους πίνακες, όπως και δημόσια εξήγηση απο τη NOVA πως αποκρύφθηκε αυτό το ριπλέι τόσο από την απευθείας μετάδοση, όσο και από την επιλογή των αμφισβητούμενων φάσεων.

Υπενθυμίζουμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρωτοστάτησε στην ανάγκη χρήσης του VAR και των γραμμών του οφσάιντ και φτάσαμε στο σημείο να χρησιμοποιείται εναντίον μας το πιο αξιόπιστο εργαλείο ανάλυσης αντικειμενικών παραβάσεων, όπως του προφανούς οφσάιντ προχθές. Να ξέρουν όμως ότι δεν θα καταφέρουν να εκτροχιάσουν την ομάδα μας από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, χωρίς να πληρώσουν σκληρό τίμημα».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football