Ακολουθηστε μας

Football

ΠΑΟΚ: Οι πρώτες αποφάσεις έχουν παρθεί – Τα οφέλη από τις αποχωρήσεις των πέντε

Οι πρώτες αποφάσεις στον ΠΑΟΚ έχουν ήδη παρθεί ενόψει της νέας χρονιάς.

Η πρώτη σύσκεψη με φόντο τη νέα σεζόν πραγματοποιήθηκε στον ΠΑΟΚ, όπου έγινε μια λεπτομερείς ανάλυση των αστοχιών και μπήκαν οι στόχοι για το μέλλον της ομάδας.

Στην σημερινή σύσκεψη, μετά από σχετική πρόσκληση του πρωτότοκου γιου του Ιβάν Σαββίδη συμμετείχαν ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας (Ζοσέ Μπότο), ο προπονητής (Ραζβάν Λουτσέσκου) ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος (Χρήστος Καρυπίδης), και οι διοικητικοί παράγοντες (Μάκης Γκαγκάτση, Μαρία Γκοντσαρόβα, Κυριάκος Κυριάκος και Κώστας Φωτιάδης).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η βασική επιδίωξη της πρώτης σύσκεψης ήταν η ανάλυση της φετινής χρονιάς και των αστοχιών της, με τους συμμετέχοντες να αναλύει ο καθένας τον τομέα του συμμετείχε.

Αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο από την κουβέντα περί λαθών, είναι όλα όσα συζητήθηκαν γύρω από το τι χρειάζεται η ομάδα για να επιστρέψει στις επιτυχίες. Αυτό που προκύπτει από τη Μικράς Ασίας είναι πως «μπήκαν οι προτεραιότητες στον σχεδιασμό» για την επόμενη σεζόν.

Από δω και πέρα όσοι αποφασίζουν στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να καταθέσουν το τελικό σχέδιο στον ιδιοκτήτη, Ιβάν Σαββίδη, μάλιστα όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, «θα πρέπει να έχει τη σύμφωνη γνώμη όσων συμμετέχουν», ενώ το επόμενο βήμα θα είναι να το επικοινωνήσουν -όπως και θα γίνει- εξ αρχής με ειλικρίνεια στον κόσμο της ομάδας.

Αυτοί που φεύγουν

Οι Γιάσμιν Κούρτιτς, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Ομάρ Ελ Καντουρί, Νέλσον Ολιβέιρα και Μπράντον Τόμας θα αποτελέσουν παρελθόν, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κίνηση για νέο συμβόλαιο.

Ο χώρος που έπιαναν στο μπάτζετ οι πέντε συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές ξεπερνούσαν συνολικά τα 3,5 εκατομμύρια Ευρώ.

Οι ετήσιες απολαβές των ποδοσφαιριστών που θα αποχωρήσουν, σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, έφερναν τον Γιάσμιν Κούρτιτς (1.200.000) πρώτο στη λίστα της μισθοδοσίας, ακολουθούσε ο Νέλσον Ολιβέιρα (1.100.000) και πιο πίσω ήταν οι Ομάρ Ελ Καντουρί (700.000), Μπράντον Τόμας (450.000) και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ (250.000).

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football