Ακολουθηστε μας

Football

ΠΑΟΚ-Κωνσταντέλιας χέρι-χέρι μέχρι τον Ιούνιο του 2027!

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Κωνσταντέλια μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός επιβραβεύεται με ένα νέο συμβόλαιο, το οποίο έχει σαφώς καλύτερους οικονομικούς όρους από το προηγούμενο που η διάρκεια του ήταν μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Γιάννη Κωνσταντέλια μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

Ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2013 ως ένα παιδί με σπάνια τεχνική και μοναδικό ταλέντο. Τα χρόνια πέρασαν, το παιδί μεγάλωσε, έγινε άντρας και δικαίως θεωρείται πλέον ως μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μήνες να γίνει ένα από τα σημαντικότερα θέματα της ποδοσφαιρικής Ελλάδας και όχι μόνο.

Με ένα μόνιμο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο, ο Mr.Breeze ζει την κάθε στιγμή, παραμένει ταπεινός, δουλεύει σκληρά και προσπαθεί να βελτιώσει το παιχνίδι του, ενώ παράλληλα έχει πάρει ρόλο πρωταγωνιστή στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κι ας μην έχει κλείσει καν τα 20.Ο Δικέφαλος τηρώντας το πλάνο του για την ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών, την επένδυση που κάνει εδώ και χρόνια στη νέα γενιά, προσέφερε νέο συμβόλαιο στον Κωνσταντέλια, ο οποίος θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας μέχρι το 2027.Είμαστε μόνο στην αρχή!

Συνεχίζουμε!

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football