Ακολουθηστε μας

Football

ΠΑΟΚ και Κωνσταντέλιας: Η αλήθεια για την πρόταση 14+3 εκ. ευρώ της Ζάλτσμπουργκ

Η προ δύο εβδομάδων πρόταση της Ζάλτσμουργκ προς τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Γιάννη Κωνσταντέλια άναψε φωτιές στις τάξεις των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η πρόταση των Αυστριακών είναι 14+3 (πολύ εφικτά μπόνους) εκατομμύρια ευρώ, 20% ποσοστό μεταπώλησης  στον ΠΑΟΚ και 1,5 εκ. ευρώ ετησίως στον 21χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται το τελευταίο διάστημα σε νέες διαπραγματεύσεις,  στο παρελθόν υπήρχαν και άλλες χαμηλότερες προτάσεις που απορρορίφθηκαν από τον ΠΑΟΚ και την οικογένεια. Οι Αυστριακοί αντιλήφθηκαν ότι θα έπρεπε να ανεβάσουν το ποσό της πρότασης και αυτό έκαναν με την κατάθεση της πρότασης των 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Παρότι βγαίνει προς τα έξω ότι «απομένουν λεπτομέρειες για το deal» κάτι τέτοιο δεν ισχύει, προς το παρόν, η τελική απόφαση ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη και τη διοίκηση των Πρωταθλητών Ελλάδας, που ακόμα δεν έχει πάρει καμία οριστική απόφαση και δεν έχει πει κανένα «ναι» στη Ζάλτσμπουργκ για τον «Ντέλια».

«Η τελευταία πρόταση που έχει έρθει δυο βδομάδες πριν είναι μακριά από τα θέλω μας», ανέφεραν χαρακτηριστικά από τη Μικράς Ασίας.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football