Ακολουθηστε μας

Football

ΠΑΟΚ: Εκλεισε ο Γιόνι Κάστρο που ετοιμάζει βαλίτσες για Θεσσαλονίκη!

Ο ΠΑΟΚ έφτασε σε καταρχήν συμφωνία με τον Γιόνι Κάστρο, που αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις και τις οριστικές υπογραφές μιας σπουδαίας μεταγραφικής κίνησης του «Δικεφάλου»!

Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή με υψηλές παραστάσεις, 200 συμμετοχές στη La Liga και πάνω από 130 στην Premier League, ένας ακραίος μπακ που μπορεί να αλλάξει επίπεδο και να προσφέρει πολλά στους «ασπρόμαυρους».

Ο 29χρονος Ισπανός μπακ περίμενε την απάντηση της Γουλβς για το αν θα τον άφηνε ελεύθερο ή θα τον διατηρούσε στο ρόστερ της για τους επόμενους 18 μήνες.

Ο ΠΑΟΚ παρακολουθούσε την υπόθεση και πίεζε διακριτικά την πλευρά του ποδοσφαιριστή, που είχε αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με την αγγλική ομάδα,  ώστε να πάρει το συντομότερο δυνατόν μια οριστική απάντηση και να τα βρουν με τους «λύκους» στο οικονομικό κομμάτι για τη λύση του συμβολαίου, που ολοκληρωνόταν τον Ιούνιο του 2025.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ισπανός μπακ «τα βρήκε» με τη Γουλβς και απάντησε θετικά στην προφορική πρόταση του «Δικεφάλου», με τον οποίο έχει συζητήσει τα βασικά σκέλη της συμφωνίας.

Από πλευράς του «Δικεφάλου» το οικονομικό σκέλος το χειρίζεται η Μαρία Γκοντσαρόβα, η οποία βρίσκεται εκτός λόγω του προσωπικού θέματος με το θάνατο του πατέρα της, ωστόσο ο Γιόνι αναμένεται Πέμπτη ή Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη για τις οριστικές συζητήσεις και τις υπογραφές.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football