Ακολουθηστε μας

Football

Πανσερραϊκός: Τρέχει για τα έργα στο γήπεδο του ώστε να είναι έτοιμος για Super League (video)

Ο Πανσερραϊκός υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ Β, ανήμερα των 59ων γενεθλίων του και οι Σερραίοι γιόρτασαν την επιστροφή τους στη μεγάλη κατηγορία ύστερα από 13 ολόκληρα χρόνια.

Σύμφωνα με τις «epiloges.tv» από σήμερα ξεκινάει ο αγώνας δρόμου του Δήμου και των ανθρώπων της ομάδας ώστε το Δημοτικό γήπεδο των Σερρών να είναι έτοιμο με την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League.

Τα έργα ξεκινούν από τα δύο πέταλα του γηπέδου το ανατολικό και το βόρειο καθώς και την κερκίδα των επισήμων, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και ο διαγωνισμός για τους λαμπτήρες led.

Ο Δήμαρχος Σερραίων, Αλέξανδρος Χρυσάφης, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι εκτός από την χρηματοδότηση που είχε εξασφαλίσει ο πρώην Υπουργός Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής, οικονομικά συμβάλει και ο δήμος ενώ αναμένεται επιπλέον χρηματοδότηση και μέσω ενός άλλου προγράμματος. Τα προβλήματα που βγήκαν στην επιφάνεια μετά από δεκαετίες απραξίας  είναι πολλά κάτι που ανέβασε το κονδύλιο των εργασιών και επί της ουσίας δεν πρόκειται για ένα απλό λίφτινγκ αλλά για ανακατασκευή.

Δια στόματος του δημάρχου ήρθε η βεβαίωση πως ο «Πανσερραϊκός θα παίξει από την αρχή του Πρωταθλήματος στο γήπεδο του».

Οι εργασίες ξεκινούν αμέσως και περιλαμβάνουν «ασφαλές στέγαστρο, νέες κερκίδες, διαμόρφωση λίφτινγκ του εσωτερικού χώρου των κερκίδων και γι’ αυτό το λόγο η  θύρα 1 θα παραμείνει κλειστή κάτι που οι παράγοντες του Πανσερραϊκού το γνωρίζουν», όπως ανέφερε ο κ. Χρυσάφης κατά την διάρκεια της συνέντευξης του.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football