Ακολουθηστε μας

Football

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Χυδαία η συλλογιστική του Ολυμπιακού»!

«Για να τελειώνουμε… Χυδαία είναι η συλλογιστική του Ολυμπιακού, προφανώς κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια και όχι η διακωμώδηση της αστείας ανακοίνωσής τους».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε στη νέα ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζοντας να δυναμιτίζουν το κλίμα ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι της Τούμπας.

Είχε προηγηθεί η πρώτη ανακοίνωση των Πειραιωτών, η απάντηση των «ασπρόμαυρων» που έκαναν λόγο για τη… Σκλεναρίκοβα, ενώ συνεχίζοντας τον χαρτοπόλεμο η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζητάει από την ΚΕΔ να προχωρήσει στην αντικατάσταση του Σλοβάκου Ιβάν Κρούζλιακ.

«Η διεφθαρμένη ΕΠΟ και η ΚΕΔ των Μπαλτάκων, Μπένετ, Μάνταλων, οφείλει να παραδώσει άμεσα την αλληλογραφία του Αρχιδιαιτητή Μπένετ με τις Ομοσπονδίες των κορυφαίων Πρωταθλημάτων από τα οποία προσπάθησε να αντλήσει διαιτητές. Είναι προφανές ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε και αρκούσε ένας ορισμός «παραγγελία» όπως αυτός του Σλοβάκου Κρούζλιακ.

Η νέα πρόκληση της συμμορίας της ΕΠΟ δεν θα περάσει αναπάντητη σε όλα τα επίπεδα.

Απαιτούμε να αλλάξει ο διαιτητής του αγώνα. Σε διαφορετική περίπτωση θα εξετάσουμε κάθε ενδεχόμενο.

Ο αρμόδιος Υπουργός και η κυβέρνηση ας συνεχίσουν με την ανοχή τους να συντηρούν την συμμορία της ΕΠΟ ώστε να εξευτελίζεται κάθε μέρα περισσότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υγ.: Με τη χυδαία ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα ασχοληθούμε. Εκείνοι ξέρουν καλά και ποιός είναι ο Λούμπος Μίχελ και τι έκανε στο χώρο της διαιτησίας. Εκτός αν τον πλήρωνε ο κύριος Σαββίδης για να κάνει το μοντέλο», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

 

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football