Ακολουθηστε μας

Football

Oι σύνδεσμοι του Άρη πενθούν: «Πόσοι ακόμη πρέπει να χαθούν για να αλλάξει η χώρα τούτη…»

Οι σύνδεσμοι των οπαδών του Άρη πενθούν για την ανείπωτη σιδηροδρομική τραγωδία και με μηνύματα τους στέλνουν τα συλλυπητήρια τους, αλλά ταυτόχρονα κατακευρανώνουν όσους ευθύνονται για το δράμα μιας χώρας στις ράγες.

Η ανάρτηση του Super 3:   

Έργα, συμβάσεις, κατασκευές ανεκπλήρωτες στο βωμό του κέρδους. Εταιρείες και κράτος ρισκάρουν καθημερινά τη ζωή χιλιάδων Ελλήνων πολιτών, παρόλο που είναι ενήμεροι για τις τραγικές και τριτοκοσμικές συνθήκες ασφαλείας και μεταφοράς…

Σε μία χώρα που ο ρεβανσισμός και μισαλλοδοξία βασιλεύει μετά από ένα τραγικό γεγονός, ας φροντίσουμε όλοι να πράξουμε προκειμένου να μην ξανασυμβεί και να επιτευχθεί πραγματική αλλαγή…

Ο SUPER 3 εκφράζει τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του εγκληματικού ατυχήματος που έλαβε χώρα την Τρίτη 28/2 στην αιματοβαμμένη κοιλάδα των Τεμπών. Τα δακρύβρεχτα λόγια δεν αρκούν για να καλύψουν τον σπαραγμό της μάνας και το λυγμό του πατέρα…

Μπροστά στο θάνατο, είμαστε όλοι ένα μηδέν…»

Οι Ιερολοχίτες αναφέρουν:

«Όταν συστηματικά υποβαθμίζονται και ιδιωτικοποιούνται τα πάντα, για να αυξάνονται τα κέρδη κάποιων λίγων και να τσεπώνουν κάποιοι άλλοι τις μίζες σαν επιβράβευση για τις υπηρεσίες τους… Όταν η επιστολή παραίτησης του υπεύθυνου συντήρησης του δικτύου αποσιωπείται, γιατί τα μέτρα ασφαλείας κοστίζουν, και τα κέρδη τους είναι πιο σημαντικά από τις ανθρώπινες ζωές… Όταν οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων -που περιγράφουν ακριβώς την κατάσταση και το τι ερχόταν- λοιδορούνται από τα παπαγαλάκια της κάθε λίστας Πέτσα, που εκπροσωπούν τα συμφέροντα των αφεντικών τους… Είναι πάντα οι δικοί μας άνθρωποι αυτοί που την πληρώνουν με τις ζωές τους, ενώ οι υπεύθυνοι κάθονται άνετοι στα πρωθυπουργικά μέγαρα και στις βίλες που έχτισαν με το αίμα ανθρώπων σαν κι αυτών, ανθρώπων σαν κι εμάς. Συλλυπητήρια, κουράγιο και δύναμη στις οικογένειες των θυμάτων».

Tα συλλυπητήρια του Aris Athens Club

«Τα τρένα που ταξιδεύαμε παρέα με τ’ αδέρφια μας, τα τρένα που μεταφέρουν χιλιάδες ανθρώπους, εργαζόμενους, οικογένειες κ.α., γίναν για κάποιους κερδοφόρα και για μας νεκροφόρα.

Γιατί τα κέρδη λίγων, πάντα κοστίζουν το αίμα πολλών.

Γιατί κάθε απεργία των εργαζομένων σε λιμάνια, τρένα, μετρό, αεροδρόμια και παντού, κηρύσσεται πάντα παράνομη για τα αιτήματά της.

Οι ίδιοι δημοσιοκάφροι που ζητάνε να βγαίνουμε στη σύνταξη στα 80 απορούν που οι σταθμάρχες είναι 60 χρονών άνθρωποι.

Όσο ανεχόμαστε να μας φέρονται σαν αναλώσιμους, σαν πελάτες, σαν εγκληματίες, τόσο θα εγκληματούν πάνω μας.

Καλούμε όσους μπορούν να σπεύσουν στα κέντρα αιμοδοσίας γιατί υπάρχουν μεγάλες ανάγκες για αίμα για όσους νοσηλεύονται από το δυστύχημα.

Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων

Είναι βαθιά η θλίψη μας και μεγάλη η οργή μας.

ARIS ATHENS CLUB est. 1984».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football