Ακολουθηστε μας

Football

Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» του ΠΑΟΚ βάζουν «υπογραφή» σ’ ένα ακόμα πρωτάθλημα!

Για την εξ’ αναβολής 18η αγωνιστική της Women’s Football League, o ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 13:45, στο Γήπεδο Νέων Επιβατών, τον ΟΦΗ.

Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» επιστρέφουν σε αγωνιστική δράση, ύστερα από την διακοπή λόγω του Πάσχα και με νίκη θα κατακτήσουν ένα ακόμη πρωτάθλημα Ελλάδας. Το 19ο «ασπρόμαυρο» πρωτάθλημα!

Το σύνολο του Θαλή Θεοδωρίδη βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 65 βαθμούς σε 23 παιχνίδια.

«Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι, εξίσου σημαντικό όπως και όλα τα προηγούμενα, πολύ απαιτητικό, κόντρα σε μία ομάδα η οποία έχει καλό υλικό, βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά και εμείς από την πλευρά μας βρισκόμαστε σε μία πάρα πολύ καλή κατάσταση. Οι παίκτριες μας είναι έτοιμες, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη ώστε να κατακτήσουμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Θέλουμε τον κόσμο να είναι κοντά μας, έτσι ώστε να μας δώσει μία επιπλέον ώθηση, και εμείς να τους δώσουμε την χαρά του πρωταθλήματος, πανηγυρίζοντας το όλοι μαζί», δηλώνει ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Θαλής Θεοδωρίδης.

Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο, να δώσει δυναμικό παρών, πανηγυρίζοντας όλοι μαζί την μαθηματική κατάκτηση του 19ου πρωταθλήματος.

Η είσοδος στον αγώνα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ACTION24.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football