Ακολουθηστε μας

Football

O Ροντρίγκες για την μεταγραφή του: «Όλη η Ονδούρα ξέρει τον Άρη. Ο Πάρντιου ζήτησε να τον εμπιστευτώ»

Ο Έντουιν Ροντρίγκες μίλησε για την μεταγραφή του στον Άρη, την προσαρμογή του στην ομάδα και την πόλη και την πρώτη επαφή που είχε με τον Άλαν Πάρντιου. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το τι του έχει κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση έως τώρα στη Θεσσαλονίκη:

«Είναι πολύ όμορφη πόλη, ελκυστική και όσον αφορά την ομάδα, είναι ένα σύνολο με πολύ ταλέντο, οπότε εγώ τόσο σε ατομικό όσο σε ομαδικό επίπεδο θα πρέπει να το εκμεταλλευτώ πάρα πολύ αυτό».

Για το τι γνώριζε για τον Άρη και αν του μετέφερε κάτι ο Λουίς Πάλμα:

«Μετά την άφιξη του Πάλμα, αρκετός κόσμος στην Ονδούρα, όπως και εγώ, γνωρίζαμε τον Άρη. Μου είπε ότι η πόλη είναι όμορφη, το περιβάλλον είναι πάρα πολύ ωραίο και ο κόσμος εντός και εκτός ομάδας, σε στηρίζει. Μου είπε πως αν δουλέψω σκληρά, θα μπορέσω να βρω τη θέση μου στην ομάδα».

Για την προσαρμογή του στην ομάδα, τον Άλαν Πάρντιου και τι έχει ξεχωρίσει από αυτόν:

«Σίγουρα είναι μια μεγάλη αλλαγή σε σχέση με αυτό που ζούσα στην Ονδούρα. Όσον αφορά τον προπονητή, μου είπε να του έχω πλήρη εμπιστοσύνη. Αν αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα, να μπορέσω να του το πω για να ανταποκριθεί ο ίδιος, από πλευράς του, αυτή ήταν μια πάρα πολύ επαγγελματική αντιμετώπιση και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό».

Για το τι να περιμένουν οι φίλαθλοι του Άρη από τον ίδιο:

«Είμαι πολύ δυναμικός παίκτης και μπορώ να αγωνιστώ σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Μπορώ να παίξω και με τα δύο πόδια, οπότε ο κόσμος πρέπει να περιμένει από εμένα ότι θα τα δώσω όλα για την ομάδα. Θέλω να ενσωματωθώ γρήγορα και με τη βοήθεια μου να μπορέσει να πετύχει τους στόχους της».

Αναφορικά με το αν ο Άρης είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του:

«Οπωσδήποτε είναι μια πάρα πολύ μεγάλη αλλαγή, σίγουρα περιμένω να ολοκληρωθεί και η μεταγραφή μου, δηλαδή να με αγοράσει ο Άρης. Από εκεί και πέρα το ταβάνι είναι ο ουρανός…».

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football