Ακολουθηστε μας

Football

Ο Μίτσελ για το ντέρμπι της Τούμπας: «Το παιχνίδι μεταξύ μας θα είναι απαιτητικό, έντονο»

Για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τις αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού, τις μεταγραφές που έγιναν αλλά και τη διαμαρτυρία του Ολυμπιακού για τον διαιτητή μίλησε ο Μίτσελ στη Nova.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός προπονητής:

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: Όλα τα παιχνίδια που παίξαμε τελευταία ήταν απαιτητικά και πήγαμε αρκετά καλά και τα πήγαμε εξαιρετικά, όπως και ο ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι μεταξύ μας θα είναι απαιτητικό, έντονο και όπως αρμόζει σε ένα ντέρμπι. Τα παιχνίδια ήταν σημαντικά για εμάς.

Είχαμε την υποχρέωση να παίξουμε στο μάξιμουμ της απόδοσης και της συγκέντρωσης κι αυτό είχε πολύ καλά αποτελέσματα για εμάς.

Για τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζει: Εκτός από τον Μαρσέλο και τον Σισέ που αντιμετωπίζουν μυϊκά προβλήματα, όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι. Έχουμε 23 ποδοσφαιριστές συν τρεις τερματοφύλακες για να επιλέξουμε για τη λίστα.

Για το ότι μειώθηκε ο αριθμός των παικτών του ρόστερ και αν αυτό βοήθησε στο να βελτιωθεί η προετοιμασία: Αυτό θα ήταν σαν να ρίχνουμε την ευθύνη στους παίκτες που αποχώρησαν και δεν το θέλουμε. Τους σεβόμαστε απεριόριστα. Από την προετοιμασία που κάναμε στο Μουντιάλ περνάμε καλύτερα το μήνυμα που θέλουμε.

Εδώ και τέσσερις μήνες που έχω αναλάβει την ομάδα, θεωρώ ότι έχουν βελτιωθεί πολλά πράγματα και το λέω με ταπεινότητα. Δεν το λέω για να υποστηρίξω τη δουλειά μου. Η προπόνηση είναι καλύτερη και έχουν αλλάξει πολλά.

Για τον Κανός και τον Μπούτουτσι και αν θα παίξουν με τον ΠΑΟΚ: Είναι ποδοσφαριστές που είναι ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι, το έχουν αποδείξει. Είναι καλό για εμάς να έχουμε εναλλακτικές και θα τις εκμεταλλευτούμε.

Έχουμε αποδείξει σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ότι κάνουμε αλλαγές, αλλάζουμε παίκτες. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να εκμεταλλευτούμε το ρόστερ μας. Οι αφίξεις τον Ραμόν, Μπουτούτσι και Κανός μας βοηθούν να ενισχύσουμε τη γραμμή αυτή.

Για τη διαμαρτυρία του Ολυμπιακού για τον διαιτητή: Όχι, τώρα το πληροφορούμαι. Η δική μου ανησυχία είναι να προετοιμάσω την ομάδα και η προπόνηση. Στα υπόλοιπα θέματα, σέβομαι απόλυτα τις αποφάσεις της διοίκησης και των διαιτητών.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football