Ακολουθηστε μας

Football

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ΕΔΩ κι ας μην είναι!

Ας το πάρουν απόφαση οι πολέμιοι, ας το απολαύσουν οι ΠΑΟΚτσήδες: Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ΕΔΩ κι ας μην είναι! Η σημερινή προτελευταία ημέρα του 2023 επιφύλαξε δύο ευχάριστες εκπλήξεις για τους «ασπρόμαυρους».

Αρχικά, η εμφάνιση του ενώπιον ολόκληρης της ομάδας, όχι πως αυτό έγινε για πρώτη φορά, απλά σήμερα βγήκε προς τα έξω μια από τις ουκ ολίγες συναντήσεις του με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η φωτογραφία του, από τη συνομιλία που είχε με το αγωνιστικό τμήμα, με τον Δικέφαλο στο στήθος και την υψωμένη σφιχτή γροθιά αποτελεί απλά μια αναπαράσταση όσων κάποιοι δε θέλουν να βλέπουν, ή φοβούνται να αποδεχθούν.

Ουκ ολίγοι είναι αυτοί που έχουν σταθεί στην απουσία του «ασπρόμαυρου» ηγέτη από τη Θεσσαλονίκη και την Τούμπα. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει αποφασίσει για τους δικούς του λόγους να παραμείνει στο Ροστόφ και από εκεί να διοικεί τις επιχειρήσεις του και να ηγείται του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.

Η χιλιομετρική απόσταση, Ροστόφ – Θεσσαλονίκης, έχει εκμηδενιστεί μέσα από το πάθος και τις πράξεις του. Παρακολουθεί, ενημερώνεται, συντονίζει, αποφασίζει, πράττει. Είναι κάθε μέρα ΕΔΩ.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ίσως πιο ΕΔΩ από ποτέ.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι πιο ΕΔΩ και από τα πρώτα χρόνια της ενασχόλησης του με την ομάδα.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι πιο ΕΔΩ και από τη χρονιά του νταμπλ.

Η… εκκωφαντική απουσία του για τους πολέμιους του επιβεβαιώνεται μέσα από την τεράστια κίνηση της ανανέωσης του συμβολαίου με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, η «απουσία» του επιβεβαιώνεται μέσα από την αγορά 150 στρεμμάτων για το πιο σύγχρονο προπονητικό κέντρο των Βαλκανίων και από τα καλύτερα της Ευρώπης, στην περιοχή της Θέρμης. Έκταση που θα ανήκει στον ΠΑΟΚ και δεν θα είναι νοικιασμένη.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football