Ακολουθηστε μας

Football

O Γκουγκουλιάς για το Κύπελλο: «Αυτός είναι ο στόχος, το θέλει πολύ ο κόσμος»

Ο τιμ μάνατζερ του Άρη, Γιώργος Γκουγκουλιάς, μίλησε μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, για τον στόχο της κατάκτησής του, την πίεση που υπάρχει στην ομάδα, την διαχείριση, αλλά και τον κόσμο. Αναλυτικά όσα είπε στο allaboutaris.gr

Για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου και την πρόκριση στα ημιτελικά: «Ο κόσμος ήταν δίπλα μας και μας στήριξε…Ήταν δύσκολο ματς. Οι ομάδες της Β’ Εθνικής τα δίνουν όλα σε αυτά, τη στιγμή που εσύ θες να τελειώσεις το παιχνίδι με τις λιγότερες δυνατές απώλειες και να αποφεύγεις την κούραση. Πήραμε αυτό που θέλαμε και ο στόχος είναι το Κύπελλο. Το λέω συχνά στους παίκτες και προσπαθώ να τους εξηγήσω πόσο το θέλει ο κόσμος».

Για το αν έχουν αντιληφθεί οι παίκτες πόσο πολύ θέλει όλος ο οργανισμός το Κύπελλο: «Έχουμε πολλούς ξένους και μπορεί να μην έχουν καταλάβει ακόμα το μέγεθος της ομάδας, λόγω και της απουσίας του κόσμου από τα γήπεδα. Ο κόσμος κάνει τις μεγάλες ομάδες και ο Άρης έχει πολύ λαό από πίσω του. Μέσα από τα διάφορα βίντεο που τους έχω δείξει, προσπαθώ να τους… φτιάξω και να παρουσιαστούν πιο δυνατοί σε κάποια ματς. Και αυτό φάνηκε».

Για το αν προτιμά αντίπαλο στα ημιτελικά: «Θα ήταν καλύτερα ο Παναιτωλικός, λόγω ταξιδιού κι επειδή τους κερδίσαμε πριν λίγο καιρό. Έχει κι ένα μικρό προβάδισμα… Όποιος και να περάσει όμως, δεν υπάρχει φόβος. Το έχουμε αποδείξει αυτό».

Για το αν υπάρχει πίεση στην ομάδα: «Ήταν δύσκολο. Σε μία τόσο μεγάλη ομάδα υπάρχει πίεση και μία βαριά φανέλα. Ξέρουμε πού είμαστε. Διαχειριστήκαμε την πίεση, σκύψαμε το κεφάλι και δουλέψαμε όταν ήρθαν άσχημα αποτελέσματα. Ξεπεράσαμε και τραυματισμούς που έκαναν δύσκολο το έργο του προπονητή. Γύρισαν πολλά παιδιά, η ομάδα πήρε ψυχολογία και δείχνει άλλη εικόνα στο γήπεδο».

Για το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να κρατηθεί η ομάδα συγκεντρωμένη και στο πρωτάθλημα: «Όταν είσαι Άρης, πρέπει να κερδίζεις όποιος και να είναι αντίπαλος. Στην Κηφισιά δεν ήμασταν καλοί αλλά πήραμε τη νίκη. Αυτό έχει σημασία στο τέλος. Χρειάζεται σωστή διαχείριση. Το έργο του προπονητή είναι δύσκολο. Το πάμε καλά όμως και αυτό φαίνεται μέσα από τα αποτελέσματα».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football