Ακολουθηστε μας

Football

Ο ατζέντης του Πάλμα αποκαλύπτει: Η τιμή θα είναι η τιμή που πουλάει ο Άρης -Πάνω από 10 ομάδες ενδιαφέρθηκαν

Ο ατζέντης του Λουίς Πάλμα, Πάουλο Eρνάντεζ μίλησε σε ιστοσελίδα της Ονδούρας και αναφέρθηκε στον επιθετικό του Άρη τονίζοντας ότι τουλάχιστον δέκα ομάδες έχουν δειξει ενδιαφέρον να τον αποκτήσουν.

Οσα είπε στην ιστοσελίδα Diez:

Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες μέρες για διάφορες προσφορές, όπως για παράδειγμα από την Premier League. Είναι πραγματικές αυτές οι προτάσεις;

«Αυτό που είναι προφανές είναι ότι ο κόσμος ρωτάει, τα συστήματα σκάουτινγκ των ομάδων βγάζουν σημαντικούς αριθμούς και στατιστικά. Έτσι υπάρχει ενδιαφέρον για τη δουλειά του, για το παιχνίδι του και για την απόδοσή του στο γήπεδο. Η ευρωπαϊκή αγορά θα ανοίξει και το φυσιολογικό είναι ότι αν παραμείνει υγιής για τα υπόλοιπα παιχνίδια, αφού απομένουν δύο ακόμη, αυτό που όλοι ελπίζουμε είναι ότι ο Λουίς θα είναι στη μεταγραφική αγορά αυτό το καλοκαίρι».

Υπάρχει περίπτωση τότε ο Λουίς Πάλμα να κάνει ένα άλμα σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα; Μίλησες μαζί του, τι θέλει ο Λουίς; Καλύτερο πρωτάθλημα, καλύτερο σύλλογο ή θέλει να μείνει στον ΑΡΗ και να συνεχίζει να παίζει;

«Είναι ευγνώμων στον ΑΡΗ και στον πρόεδρο που ήταν το πρόσωπο που επένδυσε πάνω του. Δεν είναι εύκολο να πάρεις το ρίσκο να ποντάρεις σε έναν παίκτη που προέρχεται από μια μικρή ομάδα στην Ονδούρα και να τον βάλεις απευθείας σε έναν σύλλογο όπως ο ΑΡΗΣ, που παίζει στην Ευρώπη, που έχει 25.000 κόσμο σε κάθε παιχνίδι, με πολλούς οπαδούς πίσω του. Θεωρώντας δεδομένη την ευγνωμοσύνη προς τον πρόεδρο, τους φιλάθλους και τον σύλλογο, το όνειρο του ποδοσφαιριστή και το δικό μου ως ατζέντη του παίκτη, είναι να κάνουμε ένα άλμα μπροστά και να πάμε σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και μια πιο ανταγωνιστική ομάδα».

Υπάρχουν προσφορές για τον Λουίς Πάλμα σήμερα;

«Σήμερα υπάρχουν ομάδες που ρωτούν ενεργά για την κατάστασή του, για τις προσφορές, το κρατάω για μένα, για τον σύλλογο και τον ποδοσφαιριστή, αλλά μπορώ να σας πω ότι υπάρχουν περισσότερες από 10 ομάδες που ρωτούν ενεργά για τον ποδοσφαιριστή. Προφανώς ομάδες που μπορούν να τον αγοράσουν, δηλαδή στην πραγματικότητα έχουμε ήδη απορρίψει επιλογές από ομάδες που μας έχουν ζητήσει ή που έχουν κάνει προσεγγίσεις γνωρίζοντας ότι για εμάς είναι επιλογές που δεν μας ενδιαφέρουν».

Υπάρχουν ενδιαφερόμενοι από την Premier League;

«Ακόμη κι αν έχουν καλέσει άτομα από την Αγγλία, πρέπει να λάβετε υπόψη ότι υπάρχει ένα σημείο με την άδεια εργασίας, δεν είναι όπως άλλα πρωταθλήματα όπου είναι τόσο εύκολο να παίξεις. Υπάρχει μια σειρά κριτηρίων που εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, ανάλογα με τον μισθό του ποδοσφαιριστή, ανάλογα με το τι έχει κοστίσει, ανάλογα με τον χρόνο του στην πρώτη ομάδα. Λοιπόν, το να παίζεις στην Αγγλία είναι λίγο πιο περίπλοκο, δεν είναι ότι σε θέλει μια ομάδα Χ και σου στέλνει την πρόταση, περνάς από ιατρικές εξετάσεις και ξεκινάς να παίζεις, δεν είναι έτσι, η Αγγλία είναι πιο σύνθετη».

Αλλά είναι μία επιλογή, δεν την έχετε εγκαταλείψει

«Ναι, μπορεί να είναι μια επιλογή. Αυτή η προσέγγιση που κάνετε θα μπορούσε να είναι, θα μπορούσε να γίνει».

Μπορούμε να μιλήσουμε για αριθμούς, ποσά;

«Η τιμή αγοράς θα είναι η τιμή, που πουλάει ο ΑΡΗΣ».

Τι λένε στην Ελλάδα για τον Λουίς Πάλμα; Φαντάζομαι ότι θέλουν να μείνει ο παίκτης στον ΑΡΗ.

«Προφανώς, ο παίκτης είναι πολύ σημαντικός, αλλά δεν είναι και τυφλοί και εξακολουθεί να είναι μια καλή ευκαιρία για αυτούς να κάνουν δουλειά».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football