Ακολουθηστε μας

Football

O Aρης βλέπει και στη νέα σεζόν – Ο κορμός και οι σκέψεις του Μάντζιου

O Ακης Μάντζιος με τους συνεργάτες του, όσο και τα επιτελικά στελέχη της ΠΑΕ στα γραφεία της Αλκμήνης, ασχολούνται και με τον Αρη της νέας περιόδου.

Ασφαλώς και θα κρίνουν πολλά τα πλέι οφ και κυρίως ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου, ωστόσο ο Αρης δεν μπορεί να μείνει πίσω και να αφήσει τα πλάνα του να εκκρεμούν μέχρι τότε. Ο βασικός στόχος είναι να μείνουν οι παίκτες που αποτελούν τον βασικό κορμό, έτσι ώστε να μην χρειαστούν πάρα πολλές κινήσεις για να καλυφθούν κενά και φυσικά σε καμία περίπτωση το περσινό μεταγραφικό πάρε δώσε, που σίγουρα κόστισε στον Αρη.

Ειδικά αν όλα κυλήσουν κατ’ευχήν για τον Αρη και εξασφαλίσει και ευρωπαϊκό εισιτήριο, θα πρέπει να διατηρήσει την ομοιογένειά του, τη χημεία του και τα δομικά του στοιχεία για να αποφύγει τους αγωνιστικούς κραδασμούς. Φυσικά δύο είναι τα αγκάθια που απασχολούν άμεσα, οι Κουέστα και Φαμπιάνο, που τα συμβόλαιά τους λήγουν σε τρεις μήνες. Με τον Κουέστα θα γίνει τις προσεχείς μέρες και μια νέα επαφή σε μια προσπάθεια να βρεθεί μια φόρμουλα για να ανανεώσει. Αλλωστε ο Ισπανός έχει και φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο και είναι προφανές ότι αποφεύγει το ρίσκο κρατώντας έναν γκολκίπερ που έχει γίνει ένα με την ομάδα.

Για το θέμα του Φαμπιάνο δεν υπάρχει εξέλιξη. Παρά τις φήμες περί αποχώρησης, υπάρχει μια σιωπηλή αισιοδοξία.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football