Ακολουθηστε μας

Football

Μπάσιμο του Άρη για τον Πάπε Σεϊκ Ντιόπ της Λιόν! (vid)

Δυνατά στις μεταγραφές μπήκε ο Άρης που έχει στο στόχαστρο τον 24χρονο Πάπε Σεϊκ Ντιόπ της Λιόν και προσπαθεί να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις με την γαλλική ομάδα, προκειμένου να τον αποκτήσει άμεσα, είτε ως δανεικό, είτε ως ελεύθερο, δεδομένου ότι τον Ιούνιο λήγει το συμβόλαιό του.

Ο Πάπε Σεϊκ είναι ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως είτε ως αμυντικός μέσος, είτε ως κεντρικός μέσος, μπορεί δηλαδή να παίξει και στο «6», αλλά και στο «8». Γεννήθηκε στη Σενεγάλη,  μεγάλωσε στην Ισπανία και άρχισε ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Θέλτα. Απο κει πήρε μεγάλη μεταγραφή για τη Λιόν, αλλά δεν μπόρεσε να στεριώσει και δόθηκε δύο φορές δανεικός σε Θέλτα και Ντιζόν. Το 2020 επέλεξε την Εθνική ανδρών της Σενεγάλης με την οποία μετράει 3 συμμετοχές, ενω μικρότερος έπαιξε στις μικρές εθνικές της Ισπανίας.

Με τη Λιόν δεν έχει συμμετοχές φέτος στην πρώτη ομάδα, αλλά στον Άρη θεωρούν ότι μπορεί να αναγεννηθεί και να βοηθήσει σημαντικά, καθώς στο τέλος της σεζόν ο Άρης δεν αθ έχει τον Ματίγια και ενδεχομένως και τον Τζέγκο αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football