Ακολουθηστε μας

Football

Μπαλτάκος: «Θα είναι ανέκδοτο να περάσουμε στο EURO και να διώξουμε τον Πογέτ»

ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και την εκπομπή «Τελευταία Σελίδα», μίλησε για το θέμα του Γκουστάβο Πογέτ, του προπονητικού κέντρου της Εθνικής και άλλα ζητήματα της ομοσπονδίας.

Πιο αναλυτικά είπε:

Για τον Φρόιντφελντ και εάν είναι εδώ: Δεν είναι ακόμα τακτοποιημένος με τη Σουηδία γιατί είχε σταθερή θέση εκεί και στον Δήμο που ήταν. Πρέπει να τακτοποιήσει μερικά θέματα. Ήταν εδώ, έφυγε χθες και θα επιστρέψει. Φυσικά παρακολουθεί και νομίζω τέλη Δεκεμβρίου θα εγκατασταθεί μόνιμα εδώ με τη σύζυγό του.

Για την κίνηση των 11 ομάδων για τον Κλάτενμπεργκ: Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι.

Για τον τελικό του Novibet Κυπέλλου: Δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση γιατί δεν ξέρουμε τις ομάδες. Δεν είναι μόνο η Αθήνα που παίζει μπάλα. Όχι δεν υπάρχει εκτελεστική για την Τρίτη και εάν δεν γίνει δεν αφορά στο Κύπελλο. Υπάρχει ένα θέμα για την ονοματοδοσία.

Για το θέμα των καρτών και τις ενδεχόμενες ποινές των υπευθύνων: Όχι δεν έχουμε κάνει κάτι τέτοιο. Πρέπει να δει κανείς και άλλες παραμέτρους. Δεν κοιτάς μόνο εάν κάποιος έκανε λάθος. Και να δει κανείς το κλίμα. Μπορεί να κάνεις ενέργεια που να χαλάσεις το κλίμα.

Για τη μη καταβολή πριμ σε Κωνσταντινίδη και Φύσσα και εάν υπάρχει θέμα: Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Καμία σχέση.

Για την περίπτωση να περάσει η Ελλάδα και να μην πάει ο Πογέτ στο EURO: Η ομάδα να προκριθεί και να μην πάει ο Πογέτ στο EURO; Αυτό θα ήταν ανέκδοτο. Έτσι είναι (για το ότι θα δουλέψει μέχρι τον Μάρτιο και μετά εάν προκριθεί ή όχι θα κριθεί ανάλογα).

Για το ζήτημα του προπονητικού κέντρου: Για το προπονητικό έχουμε κάνει αυτά που πρέπει. Έχουμε συγκεντρώσει το ποσό που απαιτείται για το έργο για να φτάσεις μετά στη χρηματοδότηση . Έχει συγκεντρώσει η ΕΠΟ το ποσό των 8 εκατ. ευρώ που είναι αφιερωμένο στον σκοπό. Πρέπει να βρεθούν 2 χώροι. Αυτοί οι 2 χώροι επίσης έχουν βρεθεί, ελεγχθεί από την UEFA και πρέπει να περάσουν από Επιτροπή της UEFA (για έγκριση).

Για την Παιανία και εάν πρέπει να αποσυρθεί μέρος του ιματισμού: Όχι όλα. Μπορεί να χρειαστεί ένα μέρος και να χρησιμοποιήσουμε άλλη αποθήκη.

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football