Ακολουθηστε μας

Football

Μάντζιος: «Να αλλάξουμε την εικόνα μας από τοτελευταίο ματς, να μειώσουμε τα πολλά λάθη»

Ο προπονητής του Αρη Άκης Μάντζιος μίλησε στη κάμερα της Nova και τόνισε την ανάγκη να αλλάξει η εικόνα της ομάδας μετά τις τρεις τελευταίες διαδοχικές ήττες.

“Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι. Πρέπει να μειώσουμε τα πολλά και αβίαστα λάθη που κάναμε σε αυτόν τον αγώνα. Ξέρουμε ότι σε τέτοια παιχνίδια, με μεγάλες ομάδες, κάθε λάθος πληρώνεται. Οπότε πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στην αναμέτρηση που ακολουθεί” σημείωσε αρχικά.

Για το τι είπε στους παίκτες του μετά τη τελευταία ήττα:

“Δεν μας άρεσε η εικόνα μας στο τελευταίο παιχνίδι. Σε αντίθεση, η εικόνα μας στο αμέσως προηγούμενο, με τον Παναθηναϊκό, παρότι ηττηθήκαμε ήταν πολύ καλύτερη. Ήττα με ήττα έχει διαφορά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αλλάξουμε το μυαλό μας, ώστε να είμαστε καλύτεροι στο παιχνίδι που ακολουθεί στην έδρα μας με την ΑΕΚ. Σίγουρα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση, με μια πολύ καλή ομάδα, και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι απέναντί της. Δεν πρέπει να κάνουμε ξανά τα ίδια λάθη και να τα πληρώσουμε. Και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ακόμη, από τέτοια λάθη χάσαμε”.

Για τη διαχείριση ενόψει τελικού:

“Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι που έρχεται και να προσαρμοζόμαστε μόνο σε αυτό. Πρέπει να ασχολούμαστε μόνο με το κάθε παιχνίδι που έρχεται και να έχουμε το μυαλό μας μόνο αυτό. Πράγματι, το Κύπελλο είναι μακριά. Υπάρχει η θέληση για την κατάκτηση του τροπαίου, το μυαλό όλων είναι σε αυτό, όμως, προηγούνται πολλά παιχνίδια και πρέπει αυτά να δούμε πρώτα με σοβαρότητα. Είμαστε σε μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να έχουμε στόχο να νικάμε σε κάθε αγώνα μέχρι να τελειώσουν τα πλέι οφ. Μετά θα πάμε στον τελικό του Κυπέλλου κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε”.

Για το ότι ο Αρης προέρχεται από τρία διαδοχικά παιχνίδια στα οποία ηττήθηκε, δίχως να βρει γκολ:

“Από τα τρία αυτά ματς, στα δύο εκτός έδρας ήμασταν κακοί και δεν δικαιούμασταν κάτι. Σε αυτό με τον Παναθηναϊκό δικαιούμασταν πολλά περισσότερα από όσα πήραμε. Ήμασταν καλοί, δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά δεν σκοράραμε. Πρέπει να μάθουμε από αυτά. Να είμαστε προσεκτικοί στη συνέχεια, μειώνοντας τα λάθη μας. Όλοι οι αντίπαλοί μας σε αυτή τη φάση έχουν ποιότητα, οπότε αναλόγως πρέπει να στεκόμαστε στα παιχνίδια κι εμείς. Και δεν πρέπει να δεχόμαστε στις αρχές των αγώνων γκολ, γιατί είναι δύσκολο να επανέλθουμε”.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football