Ακολουθηστε μας

Football

Mάντζιος: «Λάθη στο ματς, στη νοοτροπία μας, στο παιχνίδι μας»

Ο Ακης Μάντζιος προσπάθησε να δώσει έμφαση στο καλό διάστημα του Αρη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπορούσε να μην σταθεί στην κατάρρευση των παικτών του στο υπόλοιπο κομμάτι, που οδήγησε σε μία ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης που δεν περίμενε κανείς.

«Κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο 40λεπτο. Ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι και δεν απειληθήκαμε. Πετύχαμε δύο γκολ και είχαμε ευκαιρίες για ακόμη ένα. Στο τελευταίο πεντάλεπτο όμως ήμασταν άλλη ομάδα. Δώσαμε στον Αστέρα το δικαίωμα να πιστέψει σε κάτι. Δεχθήκαμε εύκολα γκολ για το επίπεδό μας. Θα πρέπει να διορθώσουμε πολλά στο παιχνίδι μας, όσον αφορά τη νοοτροπία μας και το παιχνίδι μας», τόνισε ο τεχνικός του Αρη στη συνέντευξη Τύπου, όπου ρωτήθηκε για τα κενά διαστήματα στα τελευταία παιχνίδια.

«Αυτή τη στιγμή δεν έχω να πω πολλά πάνω σε αυτό. Πρέπει να ηρεμήσουμε και να μιλήσουμε με τα παιδιά. Είναι ένα πολύ κακό διάστημα για την ομάδα. Δείξαμε σαν να μην βγήκαμε καθόλου στο δεύτερο μέρος. Λες και χάναμε με μεγάλο σκορ».

Ο Μάντζιος μίλησε και για την αδυναμία του Αρη να βγάλει αντίδραση: «Χάθηκε η ηρεμία μας… Φάνηκε όμως ότι δεν ήμασταν έτοιμοι ψυχολογικά για να απειλήσουμε και να μπούμε πάλι στο παιχνίδι. Το θέμα είναι να βρούμε λύσεις για τα κακά διαστήματα που έχουμε».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football