Ακολουθηστε μας

Football

Μάντζιος: «Εχουμε το πάνω χέρι αλλά στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να χαλαρώνεις»

O Άκης Μάντζιος μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το σκορ πρόκρισης, αλλά και για όσα συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Αρη.

«Είναι ένα πάρα πολύ καλό σκορ αλλά στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να χαλαρώνεις. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και στο δεύτερο παιχνίδι αλλά έχουμε το πάνω χέρι».

Για την εικόνα της ομάδας: «Δεν με ικανοποίησε το πρώτο ημίχρονο από πλευράς ρυθμού και έντασης που ήθελα να έχουμε. Όταν έχεις βέβαια μία μαζική άμυνα σε χαμηλά μέτρα, απαιτεί περισσότερη προσπάθεια και κίνηση χωρίς τη μπάλα. Δεν τα είχαμε, παρά μόνο κάποια ξεσπάσματα. Αν εξαιρέσουμε τις φάσεις με Μορόν και Φεράρι, δεν είχαμε κάτι άλλο. Στο δεύτερο η ομάδα ήταν καλύτερη. Έβγαλε περισσότερη ενέργεια, είχε κλασσικές φάσεις. Κρατάμε το αποτέλεσμα. Είμαστε κοντά στον στόχο μας».

Για τα παράπονα που είχε από τους παίκτες του στη διάρκεια του αγώνα: «Το σημαντικό σε αυτά τα παιχνίδια είναι να βρεις σκορ νωρίς. Στη ρεβάνς θέλαμε να αποφορτίσουμε πολλά παιδιά. Η ομάδα είναι αρκετά κουρασμένη, έχοντας και άλλα ματς μπροστά μας. Χρειάζεται πολύ καλή διαχείριση. Κάποια παιδιά είναι φορτωμένα από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν θέλαμε να πάμε να διεκδικήσουμε εκεί την πρόκριση με βασικούς και να τους επιβαρύνουμε πριν τις Σέρρες».

Για την επίθεση στη σύζυγο του Σταύρου Μάνταλου: «Καταδικαστέο από όλους. Πολλά πράγματα έχουν ξεφύγει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχει τοξικότητα και πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football