Ακολουθηστε μας

Football

Λευκό απουσιολόγιο στον Αρη!

Μετά τον Ζαν Ζουλ Εμβοντό, που έχει να αγωνιστεί εδώ και 45 μέρες και μπήκε ήδη στις προπονήσεις, ακολουθώντας τον κανονικό ρυθμό των συμπαικτών του και ο Κροάτης Νέβεν Τζούρασεκ έβγαλε όλη τη χτεσινή προπόνηση χωρίς προβλήματα.

Οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές συμπληρώνουν με τους Βερστρτάτε και Τζούρασεκ την τετράδα των αμυντικών μέσων, άρα ο προπονητής του Αρη φαίνεται πως μπορεί πλέον να επιλέξει όποιον θέλει, αλλά και να διαχειριστεί τους παίκτες του. Στη θέση αυτή άλλωστε, ο Μάντζιος χρησιμοποίησε δύο φορές τον Βέλεθ, για να αντιμετωπίσει τις απουσίες.

Πλέον μόνον ο Φαμπιάνο απομένει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα, καθώς ακολουθεί μεγάλο μέρος της προπόνησης κυρίως για προληπτικούς λόγους. Η επιστροφή του Βραζιλιάνου θα δείξει λευκό απουσιολόγιο μετά από πάρα πολύ καιρό και στο ιδανικό χρονικό σημείο, καθώς ο Μάντζιος και οι συνεργάτες του, θέλουν να διαχειριστούν με τον καλύτερο τρόπο το έμψυχο υλικό στα επόμενα τρία παιχνίδια, μέχρι να φτάσουν και στο κομβικό ματς με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Τα τέσσερα ματς μέσα στις επόμενες δέκα μέρες φωτογραφίζουν νέο εκτεταμένο ροτέισον με μοναδικό στόχο να παρουσιαστεί ο Αρης πάνοπλος και στην καλύτερη αγωνιστικό κατάσταση για το κρίσιμο 90λεπτο που μπορεί να τον στείλει στον τελικό της 18ης Μαϊου.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football