Ακολουθηστε μας

Football

Λαβωμένος και με την ΑΕΚ ο Άρης!

Στην ομάδα του Άρη δεν έχουν παρατηρηθεί εξελίξεις σε ότι έχει να κάνει με τους τραυματισμένους παίκτες. Η κατάσταση στη ομάδα αντί να γίνεται όλο και καλύτερη, χειροτερεύει. Στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ, ο Άρης στερείται 6 βασικούς παίκτες.

Ο Άλαν Πάρντιου ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, σημειώνοντας την επιστροφή του Νταμπό και του Οντουμπάτζιο οι οποίοι δεν είναι σίγουρο ότι θα μπουν στην ενδεκάδα αφού επιστρέφουν από τραυματισμό. Ακόμα και την απουσία σημαντικών παικτών όπως του Μανού, του Εμπακατά, του Ενκουλού, του Καμαρά, του Καμάτσο και του Λουίς Πάλμα.

Ο Ονδουριανός ποδοσφαιριστής πήρε μερικά λεπτά συμμετοχής στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις. Επίσης σημαντική είναι η απουσία του Μανού Γκαρθία ο οποίος θα χειρουργηθεί στην Ισπανία τις επόμενες ημέρες.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Νταρίντα, Ντουκουρέ, Γκρέι, Ετέμπο, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Οντουμπάτζιο, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Παναγίδης.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football