Ακολουθηστε μας

Football

Κύπελλο Ελλάδας: Πότε σχεδιάζει η ΕΠΟ να γίνει το Λαμία – ΠΑΟΚ

Από την στιγμή που η αναβολή του πρώτου ημιτελικού, Λαμία – ΠΑΟΚ, προέκυψε κατόπιν απόφασης της ΕΠΟ, η αναμέτρηση δεν μετατέθηκε, βάσει του σχετικού άρθρου του ΚΑΠ για σήμερα, αλλά για μεταγενέστερη ημερομηνία, η οποία θα αποφασιστεί από την Ομοσπονδία.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι ο πρώτος ημιτελικός να πραγματοποιηθεί είτε την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, είτε την Πέμπτη 1 Μαρτίου, που ήταν οι αρχικές ημερομηνίες για τη ρεβάνς.

«Μετά από επικοινωνία που είχα με τον παρατηρητή του αγώνα, ενημερώθηκα πως το γήπεδο είχε 10 πόντους χιόνι και συνέχιζε να χιονίζει. Μίλησα με την Πολιτική Προστασία και έμαθα πως θα συνεχιστεί η χιονόπτωση και μετά το μεσημέρι και μέχρι αύριο (σ.σ. σήμερα). Για να μην βάλουμε σε κίνδυνο τους ποδοσφαιριστές σύμφωνα με τον ΚΑΠ, πήραμε την απόφαση να αναβάλλουμε τον αγώνα. Έγινε προσπάθεια να καθαριστεί το γήπεδο και δεν ήταν εύκολο να γίνει αυτό. Υπάρχει η σκέψη να γίνει το παιχνίδι στην ημερομηνία της ρεβάνς και το δεύτερο παιχνίδι μια εβδομάδα αργότερα», ανέφερε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Metropolis), ο πρόεδρος της επιτροπής του Κυπέλλου, Κώστας Νίκας.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football