Ακολουθηστε μας

Football

Κωνσταντέλιας – Κουλιεράκης: Οι δύο από τους τέσσερις πιο υποσχόμενοι Έλληνες παίκτες σύμφωνα με το CIES

Ο ΠΑΟΚ και οι Ακαδημίες του φωνάζουν «παρών» σε άλλη μια έρευνα που αφορά τους πιο υποσχόμενους Έλληνες παίκτες. Γιάννης Κωνσταντέλιας και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης είναι οι δύο από τους τέσσερις ταλαντούχους παίκτες στην Ελλάδα σύμφωνα με το CIES Football Observatory.

Κάθε χρόνο το CIES, το Διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών, που βρίσκεται στην Ελβετία, συλλέγει τα δεδομένα του και δημοσιεύει τη λίστα με τους καλύτερους νέους παίκτες σε εννέα θέσεις: Τερματοφύλακες, στόπερ, δεξιά και αριστερά μπακ, αμυντικοί και επιθετικοί μέσοι, δεξιοί και αριστεροί εξτρέμ και σέντερ φορ.

Και στην τελευταία της έκδοση (που αφορά παίκτες γεννηθέντες από το 2003 κι έπειτα) έχει συμπεριλάβει τέσσερις ποδοσφαιριστές της Super League σε αρκετά υψηλές θέσεις!

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας βρέθηκε στη 18η θέση των επιθετικών μέσων με βαθμολογία 72,1 στα 100. Στην ίδια θέση θέση βρέθηκε και ο Φώτης Κίτσος του Βόλου (66,7) όσον αφορά τα αριστερά μπακ, ενώ… χεράκι-χεράκι στη 18η και τη 19η θέση των στόπερ έδωσαν το «παρών» οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης (72,9) και Ανδρέας Ντόι (72,4) αντίστοιχα!

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football