Ακολουθηστε μας

Football

H EΠΟ απάντησε για τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στο Αρης-ΑΕΚ – Για τους συγκεκριμένους κουβέντα…

Η ΕΠΟ με διευκρινιστική ανακοίνωση προσπαθεί να εξηγήσει τους λόγους που επέλεξε Ελληνες διαιτητές και όχι Elite ξένους στο Άρης-ΑΕΚ, ματς που ίσως κρίνει και τον τίτλο.

Ωστόσο δεν λέει κουβέντα για τους συγκεκριμένους διαιτητές, Φωτιά, Διαμαντόπουλο, Τζήλο, για τους οποίους ο Άρης (ειδικά για τον Διαμαντόπουλο έχει εκδώσει ανακοινώσεις κάνοντας λόγο για σφαγή και μάλιστα σε ματς κόντρα στην ΑΕΚ!

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Σχετικά με τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στον αγώνα ΑΡΗΣ-ΑΕΚ ανακοινώνουμε τα ακόλουθα.

1. Μετά την επιστολή του προέδρου της UEFA κ. Τσέφεριν (Τρίτη 2 Μαϊου) ο ορισμένος για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΕΚ διαιτητής ακύρωσε την έλευση του.

2. Ο ορισμένος για τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Γερμανός διαιτητής δεν ακύρωσε την έλευση του επειδή, μετά από χρόνια, έχει αποσυρθεί από τον πίνακα διαιτητών Εlite της UEFA και ανήκει μόνο στην Γερμανική Ομοσπονδία.

3. Καταβλήθηκε προσπάθεια αντικατάστασης του διαιτητή που ακύρωσε, αλλά απέβη άκαρπη, αφού ουδείς Ευρωπαίος διαιτητής Elite ή Α’ κατηγορίας ΟΥΕΦΑ δέχεται πλέον να έρθει στην Ελλάδα.

4. Καταβλήθηκε προσπάθεια πρόσκλησης διαιτητή Elite από άλλη Συνομοσπονδία και βρέθηκε διαιτητής αυτής της κατηγορίας, αλλά το Υπουργείο Εξωτερικών μας ενημέρωσε ότι η έκδοση visa για τον διαιτητή αυτόν ήταν αδύνατη σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

5. Υπενθυμίζουμε στους πάντες ότι η επιστολή Τσέφεριν οφείλεται σε υπαιτιότητα τρίτων, όχι της ΕΠΟ, σε αυτή δε την επιστολή επαινείται και εξαίρεται η προσπάθεια της ΕΠΟ για την πρόσκληση Elite διαιτητών.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football