Ακολουθηστε μας

Football

Γκουγκουλιάς: «Τα τελευταία 20 λεπτά με τον Πανσερραϊκό είναι αυτό που θέλουμε όλοι»

Ο τιμ μάνατζερ του Άρη Γιώργος Γκουγκουλιάς μίλησε για τη νίκη του Άρη επί του Πανσερραϊκού και την έντονη βραδιά που είχε ο Άρης μιλώντας στο «AllAboutARIS». Αναλυτικά όσα είπε:

Η ομάδα δεν είχε καμία σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Κηφισιά. Μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο οι παίκτες το πίστευαν. Εβγαλαν πάθος και θέληση. Οπως και ο κόσμος πίεζε μέχρι τέλους για να έρθει η λύτρωση στο τελευταίο λεπτό και το γήπεδο πήρε φωτιά”.

Για τη διάρκεια που έβγαλε η ομάδα σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια: “Η ομάδα πρέπει να έχει αυτή τη νοοτροπία, το πάθος και να παίζει μέχρι τέλους. Αυτό προσπαθούμε να περάσουμε στην ομάδα. Τα τελευταία 20 λεπτά είναι αυτό που θέλουμε όλοι. Αυτή τη νοοτροπία προσπαθώ να περάσω σε όλα τα νέα παιδιά από το καλοκαίρι. Το μέγεθος της ομάδας, τις απαιτήσεις του κόσμου και τους υψηλούς στόχους”.

Για τον Παναγίδη: “Δεν το περίμεναν πολλοί. Ο Μάντζιος τον πιστεύει. Μιλάμε πολύ με το παιδί. Θέλει σωστή διαχείριση. Προχθές βοήθησε, πίεσε και άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε”.

Για τον Κάρλσον: “Τον πιστεύουμε. Στις αρχές της σεζόν πήγε καλά. Τελευταία ταλαιπωρήθηκε από κάποιους μικροτραυματισμούς. Υπολογίζεται, είναι χρήσιμος απλά τώρα προφανώς δεν είναι όσο έτοιμος χρειάζεται”.

Για τον Σουλεϊμάνοφ: “Δεν είναι εύκολο να αφήνεις τη χώρα και να πηγαίνεις σε έναν άλλον τρόπο. Το έχω ζήσει και πάντα προσπαθώ να βοηθάω αυτά τα παιδιά. Χρειάστηκε και αυτός τον χρόνο του. Προχθές όμως; είδαμε πόσο σημαντικός ήταν και πόσο μας βοήθησε για να πάρουμε τη νίκη”

Για την ένταση του πάγκο στις προκλήσεις από τον αντίστοιχο του Πανσερραϊκού: “Σαν παίκτης παθιαζόμουν. Οποιον και να είχα αντίπαλο, φίλο ή κολλητό, έκανα τα πάντα. Έχω περάσει από τον Πανσερραϊκό, αγαπήθηκα και είδα γνώριμα πρόσωπα. Δεν άντεχα όμως να διαμαρτύρονται για να επηρεάσουν τον διαιτητή ή τον 4ο. Δεν καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια. Ολα από τον πάγκο ξεκινούν, να δώσει ρυθμό και ψυχολογία στην ομάδα. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν διαιτητές και αντίπαλοι, είτε έτσι είτε αλλιώς θα χάσουν. Αυτή τη νοοτροπία προσπαθώ να περάσω στον πάγκο και στους παίκτες. Ολοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί πανηγυρίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε”.’

 

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football