Ακολουθηστε μας

Football

Φαμπιάνο: «Νίκη αφιερωμένη στον κόσμο μας-Ο Αρης δεν μπορεί να είναι αδιάφορος»

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Αρης μία μέρα μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΙΚ

«Τέτοιες νίκες έχουν πάντα τη δική τους γοητεία. Ξέρουμε τι σημαίνουν για εμάς, για τον κόσμο μας και τη Θεσσαλονίκη. Είμαστε χαρούμενοι, λοιπόν, για τη νίκη στην Τούμπα και η ικανοποίησή μας είναι μεγαλύτερη γιατί δώσαμε χαρά στον κόσμο μας. Σε αυτούς την αφιερώνουμε.

Για εμάς η νίκη επί του Π.Α.Ο.Κ. είναι πια παρελθόν. Κοιτάζουμε μπροστά γιατί τα playoffs είναι μια επίπονη διαδικασία και ήταν μόλις το πρώτο ματς.

Έτσι πρέπει κι έτσι θα συνεχίσουμε. Σε όλα τα παιχνίδια θα παίξουμε για τη νίκη και στο τέλος θα κάνουμε “ταμείο”. Σίγουρα η απόστασή μας από την 4η θέση είναι σημαντική, αλλά αν δούμε και τα αποτελέσματα στους άλλους αγώνες, όλα γίνονται.

Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι ότι σαν ΑΡΗΣ θα διεκδικήσουμε σε όλα τα ματς τη νίκη για εμάς, για τον Σύλλογο και για τον κόσμο μας. Ο ΑΡΗΣ δεν μπορεί και δεν θα είναι αδιάφορος σε κανένα παιχνίδι. Εξάλλου δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν.

Επιπλέον, μέσα από τη διαδικασία των playoffs θέλουμε να διατηρήσουμε τη φόρμα μας και την αυτοπεποίθησή μας όσο θα πλησιάζουμε προς τον μεγάλο μας στόχο.

Κακά τα ψέματα στο πίσω μέρος του μυαλού μας υπάρχει πάντα ο τελικός του Κυπέλλου και θέλουμε όταν έρθει η ώρα να είμαστε έτοιμοι από κάθε άποψη. Και θα είμαστε. Θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι για να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε τον μεγάλο μας στόχο.

Έχουμε, όμως, καιρό μέχρι τότε. Τώρα στη διακοπή θα ξεκουραστούμε, θα γεμίσουμε ξανά τις μπαταρίες μας και θα επιστρέψουμε έτοιμοι για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τη Λαμία στο γήπεδό μας».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football