Ακολουθηστε μας

Football

Ετοιμάζει πλάνο για δύο αγώνες ο Μάντζιος

Ο Αρης συνεχίζει προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, vστόσο στο μυαλό του Ακη Μάντζιου υπάρχει σχεδιασμός για δύο παιχνίδια. Κι αυτό γιατί την Τρίτη ακολουθεί ο πρώτος αγώνας για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Αλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που θα μείνει η αποστολή στα Γιάννινα μέχρι τη Δευτέρα.

Ο τεχνικός του Αρη ενδεχομένως να πάρει και περισσότερους παίκτες μαζί του για διπλή αποστολή, ενώ θα προσπαθήσει να μοιράσει τον χρόνο και να κάνει ροτέισον, γνωρίζοντας καλά ότι έχει ανάγκη και από τους βαθμούς στο πρωτάθλημα, αλλά και από μια καλή εμφάνιση που θα συνοδευτεί με θετικό αποτέλεσμα στο Κύπελλο. Προφανώς στο πρώτο ματς με τον ΠΑΣ θα παίξουν κάποιοι από τους βασικούς, αλλά με μικρότερο χρόνο για να είναι έτοιμοι στο Αγρίνιο και κάποιοι από τους παίκτες, που έχουν λιγότερα λεπτά μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Ουσιαστικά σε ένα βαθμό όπως είχε λειτουργήσει και πριν από το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ θέλοντας να προφυλάξει βασικούς και να φρεσκάρει την ενδεκάδα του.

Για παράδειγμα παίκτες όπως ο Ντουκουρέ, ο Μάνου Γκαρθία, ο Παναγίδης, ο Φεράρι θα πάρουν ξανά χρόνο και είναι γεγονός πως ο Μάντζιος περιμένει πολλά από τους παίκτες που θα εμπιστευθεί για να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους. Ο Αρης στοχεύει να συγκεντρώσει όσο περισσότερους βαθμούς στα επόμενα ματς για να κλειδώσει την πέμπτη θέση, ταυτόχρονα όμως να βάλει και βάσης πρόκρισης για τον τελικό.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football