Ακολουθηστε μας

Football

ΕΠΟ για Κύπελλο Ελλάδας: Ενωμένοι κατά της βίας #Football_Is_Life

Με το κοινό σύνθημα #Football_Is_Life (το ποδόσφαιρο είναι ζωή), η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η  Betsson και οι ομάδες που συμμετέχουν στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ενώνουν τη φωνή και τις δυνάμεις τους κατά των φαινομένων της βίας στο ποδόσφαιρο με στόχο την εξάλειψη κάθε μορφής βίας από αυτό.

Η ΕΠΟ σε συνεργασία τον μεγάλο χορηγό του Κυπέλλου Ελλάδας, την εταιρεία Betsson, ανέλαβαν την κοινή πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης με αφορμή αρκετά περιστατικά βίας και εκφοβισμού, τα οποία εκτυλίσσονται διαχρονικά. Οι δράσεις στους ημιτελικούς αγώνες της διοργάνωσης περιλαμβάνουν την έξοδο ποδοσφαιριστών και διαιτητών στον αγωνιστικό χώρο με μπλουζάκια πάνω στα οποία θα αναγράφεται το κεντρικό σύνθημα της δράσης #Football_Is_Life, το οποίο θα προβάλλεται παράλληλα στα matrix και τα led των γηπέδων.

Η δράση κατά της βίας θα εκκινήσει από τους αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση Παναιτωλικός-Άρης την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου στις 19:30 στο γήπεδο Παναιτωλικού, θα συνεχιστεί στην αναμέτρηση της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στην Τούμπα (19:30) και θα ολοκληρωθεί στις ρεβάνς των αγώνων.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η Betsson και ο κόσμος του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται προς την κατεύθυνση της εξάλειψης κάθε μορφής βίας και κάθε ενέργειας που είναι αντίθετη με το «Ευ Αγωνίζεσθαι» και την ευγενή άμιλλα, με βασικό σύνθημα #Football_Is_Life. Το ποδόσφαιρο που αγαπάμε, δεν εμπεριέχει βία, εκφοβισμούς, και οπαδικές διαφορές. Το ποδόσφαιρο δίνει ζωή, το ποδόσφαιρο είναι ζωή!

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football