Ακολουθηστε μας

Football

«Εκρηξη» ΠΑΟΚ κατά Βρούτση: «Συνεχίζει εμμονικά να προκαλεί την νοημοσύνη μας»

Οι σημερινές τηλεοπτικές δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, για την οπαδική βία δεν έμειναν αναπάντητες από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς ο κ. Βρούτσης, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι υπάρχουν τέσσερις βασικές Αρχές στο νέο πλαίσιο νόμου που ισχύει και εφαρμόστηκε ήδη μετά την ρίψη τριών κροτίδων σε αγώνα ποδοσφαίρου.

«Σέβομαι, τιμώ και σηκώνω ψηλά την εικόνα του ΠΑΟΚ, είναι μια ιστορική, μοναδική ομάδα, που έχει γράψει ιστορία και θα γράψει ιστορία. Δεν το έκλεισε το γήπεδο του ΠΑΟΚ η ΔΕΑΒ, το έκλεισαν οι κροτίδες. Έπεσαν τρεις κροτίδες, ο νόμος είναι σαφής, η διαδικασία που ακολουθήθηκε είναι συγκεκριμένη.

Η Αστυνομία και ο παρατηρητής έκαναν φύλλα ελέγχου, στα οποία περιγράφουν πως έπεσαν τρεις κροτίδες και αντικείμενα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να απομονώσουμε και να θέσουμε στο περιθώριο αυτά τα στοιχεία. Tα τέσσερα παιδιά, Φιλόπουλος, Λυγγερίδης, Κατσούρης, Καμπανός, σκοτώθηκαν έξω από τα γήπεδα, λόγω παραβατικής συμπεριφοράς και φανατισμού που καλλιέργησαν άτομα μέσα στα γήπεδα. Εκεί εκκολάπτεται η βία», υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο με Θέα» του ΑΝΤ1

Η απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Με σημερινές του δηλώσεις ο κύριος Βρούτσης, συνεχίζει εμμονικά να προκαλεί την νοημοσύνη μας.

Μίλησε για κροτίδες που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι εκθέσεις αναφέρονται σε άναμμα – πυροδότηση και όχι σε ρίψη.

Ίσως θεωρεί αξιόπιστη την μαρτυρία ενός οπαδού αντίπαλης ομάδας, καταργώντας τις εκθέσεις της αστυνομίας και του παρατηρητή

Η προκατάληψη και η εμπάθεια του έγινε ακόμα πιο ξεκάθαρη, όταν αναφέρθηκε επιλεκτικά σε θύματα οπαδικής βίας, ΄΄ξεχνώντας΄΄ τον Νάσο Κωνσταντίνου.

Θα τον συμβουλεύαμε να μην υπακούει τυφλά τις ΄΄συμβουλές΄΄ του Βαγγέλη Μπραουδάκη, εκτός αν στόχος του είναι να ξεπεράσει τον προκάτοχο του, που δικαιωματικά κατέκτησε τον τίτλο του πιο ανίκανου υπουργού όλων των εποχών».

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football