Ακολουθηστε μας

Football

Χρυσοχοΐδης: «Ανοίγουν τα γήπεδα μετά τις 12 Φεβρουαρίου»

Σε συνέντευξη που θα μεταδοθεί σήμερα (23/1, 22:00) στην ΕΡΤ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, επιβεβαίωσε την πρόθεση της κυβέρνησης να ανοίξουν εκ νέου τα γήπεδα για τους αγώνες της Super League από τις 12 Φεβρουαρίου και μετά.

Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Χρυσοχοΐδης, καλεί τους φιλάθλους να πάνε στα γήπεδα μαζί με τα παιδιά τους, ώστε να στείλουν ένα μήνυμα κατά της δράσης εγκληματικών οργανώσεων στο ποδόσφαιρο.

«Να πάρουμε τα παιδιά μας και να πάμε όλοι στα γήπεδα που ανοίγουν 12 Φεβρουαρίου και να τελειώνουμε με όλους αυτούς» είπε χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας ότι «έτσι θα αναγκάσουμε και τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ, τους υπεύθυνους, οι οποίοι δεν έχουν λόγους να έχουν γήπεδα τα οποία καίγονται ή δεν έχουν λόγους να έχουν γήπεδα τα οποία δημιουργούν προβλήματα γιατί κι αυτοί εισπράττουν από έναν καλό αγώνα, μια συνεργασία».

Ο υπουργός θεωρεί ρεαλιστική και εφικτή τη συνεργασία με τις διοικήσεις των ΠΑΕ για την εξάλειψη της βίας αναφέροντας πως: «Εδώ λοιπόν είναι και η εφαρμογή του αθλητικού νόμου. Ότι όποιος ασχημονεί μέσα στο γήπεδο βλάπτει την ομάδα του. Ή όταν είναι στο αντίπαλο γήπεδο βλάπτει την ομάδα του, η οποία παίζει εκτός έδρας».

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football