Football

Αυτή είναι η κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς

Published on

Τα βραβεία ΠΣΑΠΠ έκλεψαν την παράσταση σε μια λαμπρή τελετή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, μια γιορτή του ποδοσφαιριστή που ολοκληρώθηκε με την καλύτερη ενδεκάδα της περσινής χρονιάς.

Μια ενδεκάδα που ψήφισαν, όπως και τα υπόλοιπα βραβεία οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές της Super League.

Με σύστημα 4-4-2 την ενδεκάδα της χρονιάς για το περασμένο ποδοσφαιρικό έτος, αποτέλεσαν οι: Λοντίγκιν στο τέρμα από τον περσινό ΠΑΣ, δεξιός μπακ ο Σάλιακας από τον περσινό ΠΑΣ, ο ένας στόπερ ο Παπέ Σισέ από τον Ολυμπιακό και ο άλλος ο Κάργας από τον περσινό ΠΑΣ και αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ του Παναθηναϊκού. Στο κέντρο ο Εμβιλά του Ολυμπιακού και δίπλα του ο Κούρτιτς του ΠΑΟΚ. Ο Παλάσιος του Παναθηναϊκού και ο Μασούρας του Ολυμπιακού ως εξτρέμ. Επιθετικό δίδυμο ο Φαν Βέερτ από τον περσινό Βόλο και ο Αραούχο της ΑΕΚ.

Καλύτερος προπονητής ο Γιοβάνοβιτς

Ο ΠΣΑΠΠ ανέδειξε ως κορυφαίο προπονητή τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, o οποίος «νίκησε» τον Πέδρο Μαρτίνς του Ολυμπιακού και τον Ηρακλή Μεταξά του ΠΑΣ Γιάννινα.

«Να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΠΠ. Δεν τίμησαν μόνο εμένα αλλά και τους ανθρώπους που δουλεύουν μαζί μου, τους συνεργάτες μου, επιτελούν ένα πολύ μεγάλο έργο στον Παναθηναϊκό, ώστε οι παίκτες να έχουν τα πάντα για να ανταποκρίνονται όπως πρέπει. Ευχαριστώ και τους παίκτες μου, κάποιοι είναι και εδώ και χαίρομαι για αυτό. Το αξίζουν», είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού κατά την παραλαβή του βραβείου.

Καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής

Ο Γιώργος Μασούρας αναδείχθηκε ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής της σεζόν 2021-2022. Είμαι πολύ περήφανος πραγματικά που λαμβάνω αυτό το βραβείο. Το θεωρώ ύψιστη τιμή γιατί προέρχεται από τους συναδέλφους μου που μπορούν να αναγνωρίσουν τις δυσκολίες. Εξίσου μεγάλη περηφάνεια που εκπροσωπώ το ελληνικό στοιχείο του ποδοσφαίρου μας που πραγματικά θα πρέπει να αναβαθμιστεί. Όταν παίρνεις ένα τέτοιο βραβείο το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνεχίσεις να δουλεύεις», είπε ο επιθετικός του Ολυμπιακού, μετά την παραλαβή του βραβείου του στην 41η γιορτή του ΠΣΑΠΠ.

Οι υπόλοιπες κατηγορίες

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος του Παναθηναϊκού αναδείχθηκε κορυφαίος ξένος ποδοσφαιριστής, ο Γιούρι Λοντίγκιν που πέρσι αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας, ο νυν μέσος της Σπόρτινγκ και πρώην του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος νέος παίκτης, ο Τομ Φαν Βέερτ με τα 17 του γκολ πέρυσι στο πρωτάθλημα με την ομάδα του Βόλου αποτέλεσε τον πρώτο σκόρερ της Super League, ενώ Τάσος Σιδηρόπουλος αναδείχθηκε κορυφαίος διαιτητής της σεζόν 2021-2022.

Popular Posts

Copyright © SKG Sports | Created & Hosted by GR-NET.GR