Ακολουθηστε μας

Football

Απόλυτος ο Λουτσέσκου: «Εχουμε την ποιότητα για να ανταπεξέλθουμε σε δύσκολες έδρες»! (video)

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του δεύτερου αγώνα με την Μπεϊτάρ στάθηκε πολύ περισσότερο στο τι μπορεί να κάνει η δική του ομάδα και όχι τι περιμένει από τους ισραηλινούς συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ πιο αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν έχει καταλήξει στην αρχική σύνθεση της ρεβάνς: «Έχω δηλώσει ήδη μετά το τέλος του πρώτου παιχνιδιού, ότι έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για αυτή την ομάδα. Έχουμε τις επιστροφές του Αουγκούστο, του Βιεϊρίνια, την ετοιμότητα του Σαμάτα, παίκτες που η παρουσία τους μας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση».

Για το τι εννοούσε με το ότι έχει πλέον μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για την ομάδα: «Γιατί να το αναλύσω ξανά. Ο τρόπος που ελέγξαμε το παιχνίδι ήταν ένα στοιχείο που ήταν πολύ διαφορετικό σε σχέση με τα παιχνίδια στην προετοιμασία. Γνωρίζω καλά πώς ο κόσμος στη Θεσσαλονίκη είναι απαιτητικός, γνωρίζω ότι το αποτέλεσμα έρχεται πρώτο. Σε μια ευρύτερη διαδικασία βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά. Το ποδόσφαιρο του Ισραήλ εξελίσσεται είναι δύσκολο αυτή την περίοδο να αντιμετωπίσει ομάδες από το Ισραήλ, το είδαμε με τον αποκλεισμό του Άρη και του Ολυμπιακού με ομάδες από το Ισραήλ. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ήταν 0-0 και πρέπει να παρουσιαστούμε με την ίδια λογική και στο δεύτερο παιχνίδι».

Για την πνευματική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του: «Φυσιολογικά τη νίκη την φέρνουν οι έντεκα ποδοσφαιριστές που ξεκινούν, είναι σημαντικό να έχεις ποδοσφαιριστές που θα είναι καθοριστικοί. Νομίζω πως είναι απόλυτα σωστό να υπάρχουν ποδοσφαιριστές που κρίνουν τις καταστάσεις και έναν αγώνα. Ένα ανταγωνιστικό γκρουπ δεν θα πρέπει να έχει 11 αλλά 17-18 βασικούς ποδοσφαιριστές».

Για τον Αουγκούστο και σε τι κατάσταση βρίσκεται: «Το μυαλό του είναι 100% στον ΠΑΟΚ!»

Για το αν θα δοκιμάσει κάτι διαφορετικό σε σχέση με το πρώτο ματς: «Το ποδόσφαιρο παίζεται πάντα μπροστά σε φιλάθλους, είναι ένα χαρακτηριστικό στοιχείο της Μπεϊτάρ η άμυνα μέχρι τελικής πτώσεως, από την άλλη έχουμε την δική μας ποιότητα για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες μας. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει αρκετά, δεν ξέρω αν είναι πιο εύκολο να αγωνίζεται πρώτα εκτός ή εντός έδρας».

Για το αν περιμένει την Μπεϊτάρ να προσεγγίσει διαφορετικά την ρεβάνς: «Εδώ υπάρχουν δύο κομμάτια που αφορούν την Μπεϊτάρ και τον ΠΑΟΚ. Η Μπεϊτάρ έχει ξεκάθαρη ταυτότητα όσον αφορά τον τρόπο του παιχνιδιού της. Εμείς είμαστε μια ομάδα που έχει παίξει σε δύσκολες έδρες, έχει το στυλ της και τον τρόπο να αντιμετωπίσει παιχνίδια όπως αυτό με την Μπεϊτάρ. Τα παιχνίδια αυτά κρίνονται από αντιδράσεις από στιγμές και σε τελική ανάλυση από την αυτοπεποίθηση που θα έχει η κάθε ομάδα».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football