Ακολουθηστε μας

Football

«Αποκαλύψεις» Λουτσέσκου: «Το πρωτάθλημα άλλαξε τις ζωές όλων, είναι το πιο όμορφο που έχω κατακτήσει»!

Σε μια ακόμα αναφορά του στον Ρουμανικό Τύπο ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τις ευεργετικές συνέπειες της κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ.

«Μόλις τελείωσε η σεζόν και ακόμη δεν έχουμε καταλάβει το μέγεθος της επιτυχίας. Η νίκη με τον Άρη αντικατοπτρίζει την εικόνα όλης της σεζόν. Πρώτο γκολ, χαρά, ελπίδα, μετά η απογοήτευση της ισοπαλίας, ξανά αγώνας, το νικητήριο γκολ, μείναμε με 10 παίκτες στα τελευταία 17 λεπτά», σχολίασε και πρόσθεσε:

«Όχι μόνο για μένα, αλλά και για τον ΠΑΟΚ, η ζωή μας έχει αλλάξει. Πολλά από τα παιδιά μου κέρδισαν για πρώτη φορά το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες χωρίς εμπειρία, αλλά με ιδιαίτερη ψυχική δύναμη. Και ξεπεράσαμε όλα τα εμπόδια που προέκυψαν. Αυτή η ψυχική δύναμη έκανε τη διαφορά. Η νοοτροπία δεν έχει αλλάξει και δεν θα αλλάξει, ξέρετε καλά, είδατε πότε κατακτήθηκε το πρωτάθλημα το 2019».

Σύμφωνα με τον Ρουμάνο αρχιτέκτονα «Ήταν αδύνατο να πιστέψουμε ότι θα κατακτούσαμε τον τίτλο στην αρχή του πρωταθλήματος. Ήταν πολύ δύσκολο. Είπα στους παίκτες μου ότι μάλλον δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι έχουν κάνει και τι έχουν δώσει στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά πλέον μετά το πρωτάθλημα έχει αλλάξει η ζωή τους. Ξυπνούν κάθε πρωί τώρα και είναι πρωταθλητές. Είναι απλά απερίγραπτο. Επειδή είχα τόσες δυσκολίες και αντιμετώπισα τόσο δυνατούς αντιπάλους, με κάνει να θεωρώ ότι είναι ο πιο όμορφος τίτλος από αυτούς που κατακτήθηκαν».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football