Ακολουθηστε μας

Football

Αποκαλύψεις από Γκαγκάτση: «Διαιτητής αυτοπροτάθηκε για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ των playoffs»!

Ο αντιπρόεδρος και CEO της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, προχώρησε σε αποκαλύψεις μετά το τέλος της τετράωρης συνάντησης των έξι ομάδων με τους κ.κ. Μπένετ και Μπαλτάκο στα γραφεία της ΕΠΟ.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής έδειξε μηνύματα από την περασμένη Παρασκευή (24/3) ξένου διαιτητή που αυτοπροτεινόταν για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ που είναι προγραμματισμένο για τις 5 Απριλίου στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των play-offs.

Μόλις ο κ. Μπένετ του απάντησε ότι έχει βρεθεί διαιτητής, πρώτα του ζήτησε να τον αλλάξει και να βάλει τον ίδιο και μετά ρωτούσε να μάθει ποιος είναι!

Από την πλευρά του και ο Ιβάν Σαββίδης μόλις πληροφορήθηκε το συγκεκριμένο περιστατικό ζήτησε πλήρη διερεύνηση της συγκεκριμένης καταγγελίας από τους κ.κ. Μπένετ, Μπαλτάκο, με την συνδρομή της ΟΥΕΦΑ στην οποία ήδη έχει καταγγείλει ο Μπένετ το συγκεκριμένο διαιτητή.

«Μετά από μία τετράωρη συνάντηση συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε. Παρά τα σφοδρά παράπονα που έχουμε αυτή τη σεζόν και στις προηγούμενες, ο κ. Σαββίδης εξέφρασε στήριξη στον κ. Μπένετ και στην ΚΕΔ ώστε να τελειώσει ομαλά η σεζόν και την άποψη ότι ο μόνος θεσμικός φορέας που μπορεί να φέρει ξένους διαιτητές είναι η ΚΕΔ. Καμία ομάδα και λίγκα δεν μπορεί να συμμετέχει σε αυτό», ανέφερε στους εκπροσώπους του Τύπου, ο κ. Γκαγκάτσης για να προσθέσει:

«Είχαμε μία σοκαριστική καταγγελία – αποκάλυψη από τον κ. Μπένετ ο οποίος μας έδειξε στην οθόνη μήνυμα από ξένο διαιτητή, χωρίς να φαίνεται τ’όνομά του, ο οποίος αυτοπροτάθηκε να έρθει στον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ την επόμενη Τετάρτη. Αυτή η καταγγελία είναι σοβαρή. Ο κ. Μπένετ ανέφερε ότι έχει βρει διαιτητές γι’ αυτό το παιχνίδι και ο συγκεκριμένος εξέφρασε την επιθυμία του ν’ αλλάξουν οι διαιτητές και να έρθει ο ίδιος».

Ακόμη, ο CEO της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρόσθεσε:

«Ο κ. Σαββίδης εξέφρασε την επιθυμία του αυτή η καταγγελία να φτάσει έως το τέλος, ο κ. Μπένετ ανέφερε ότι έχει αναφερθεί στην UEFA γιατί μας φαίνεται πολύ ύποπτο, πώς ένας διαιτητής αυτοπροτείνεται για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Καταλαβαίνετε ότι αυτά δεν γίνονται ούτε στο Τζιμπουτί, όχι στην Ελλάδα.».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football