Football

Ανήμερα των 59ων γενεθλίων του ο Πανσερραϊκός γιορτάζει την άνοδο με… καλεσμένο τον ΠΑΟΚ Β

Published on

Ανήμερα των 59ων γενεθλίων του ο Πανσερραϊκός γιορτάζει την σήμερα την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο του μετά από 12 χρόνια στη Σούπερ Λιγκ.

Η φιέστα ανόδου θα ξεκινήσει αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β., η σέντρα του οποίου θα γίνει στις 19:15 στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών (ΕΡΤ3) για την 28η αγωνιστική της Betsson Super League 2.

Παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο Σερραίος κωμικός, Youtuber και φίλαθλος της ομάδας Γιώργος Βαγιάτας και θα κορυφωθεί με την απονομή κυπέλλου του πρωταθλητή στον Πανσερραϊκό, που θα κάνει ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ 2 Πέτρος Μαρτσούκος ενώ στην βράβευση των κορυφαίων της κατηγορίας και των δύο ομίλων ξεχωρίζουν δύο «κόκκινοι», ο προπονητής του Πανσερραϊκού Παύλος Δερμιτζάκης που αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με ψήφους των συναδέλφων του και των αρχηγών των ομάδων, καλύτερος προπονητής του ομίλου και ο τερματοφύλακας των «λιονταριών» Παναγιώτης Κατσίκας που ψηφίστηκε ο καλύτερος τερματοφύλακας.

Με απόφαση της διοίκησης θα υπάρχει γενική είσοδος 5 ευρώ.

Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του δίχως να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και με ουσιαστικές απουσίες μόνο αυτές των Παναγιώτου και Μπαλωμένου που συμμετέχουν στις προπονήσεις της Εθνικής Ελπίδων.

 

Popular Posts

Copyright © SKG Sports | Created & Hosted by GR-NET.GR