Ακολουθηστε μας

Football

«Αμερικάνος» ο Κούτσιας! Έκλεισε το «deal» του ΠΑΟΚ με τους Chicago Fire

Η επιμονή των Chicago Fire που ανέβασαν την προσφορά τους για την απόκτηση του Γιώργου Κούτσια στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, σε συνδυασμό με τη θετική στάση του 19χρονου ποδοσφαιριστή οδηγούν στην πώληση του από τον ΠΑΟΚ στην ομάδα του MLS.

Στη Μικράς Ασίας έβαλαν κάτω τα δεδομένα σ’ ότι αφορά τον Γιώργο Κούτσια και την κρίσιμη θέση του επιθετικού στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ της επόμενης περιόδου, συζήτησαν με τον 19χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ήταν θετικός στην προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στις Ηνωμένες Πολιτείες, φτάνοντας στην απόφαση να αποδεχθούν την πρόταση των Chicago Fire.

Το deal με την ομάδα του MLS θα «κλειδώσει» στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους, ενώ ο ΠΑΟΚ θα κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης το οποίο θα ανέρχεται στο 20%. Στις 500.000 ευρώ ο ετήσιος μισθός του 19χρονου επιθετικού, που αναμένεται να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο.

Ο δανεισμός του Γιώργου Κούτσια στον Βόλο (22 συμ., 4 γκολ, 1 ασίστ) θα διακοπεί και μέσα στις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του νεαρού Έλληνα επιθετικού στους Chicago Fire.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football