Football

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 4-0: Μια βραδιά πανωλεθρίας, μια βραδιά που θέλει να ξεχάσει

Published on

Δύσκολη βραδιά, που θα πρέπει να την ξεχάσει πολύ γρήγορα, για τον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena, καθώς γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 από την ΑΕΚ.

Το ντέρμπι κρίθηκε νωρίς με την αποβολή του Κάργα στο 10’, το λάθος του Κοτάρσκι στο 1-0 και τα δυο γκολ των γηπεδούχων μέσα σε λιγότερο από πέντε λεπτά (21’ και στο 25’). Το τελικό σκορ διαμόρφωσαν οι Λιβάι Γκαρσία και Φερνάντες, ενώ ο ΠΑΟΚ έχασε και τον Ίνγκασον που αποχώρησε με ενοχλήσεις και είναι αμφίβολος για το ματς με τον Άρη.

Οι συσχετισμοί διαφοροποιήθηκαν μόλις στο 10ο λεπτό δημιουργήθηκε αριθμητικό μειονέκτημα. Ο Κάργας έκανε ένα δυνατό τάκλιν στον Γιόνσον στον χώρο του κέντρου, ο Στίλερ είδε την φάση στο βίντεο και απέβαλε τον Έλληνα στόπερ.

Στο 21’ ένα σοβαρό λάθος του Κοτάρσκι οδήγησε στο 1-0 του Τσούμπερ από κοντά, ενώ στο 25’, από εκτέλεση κόρνερ, ο Μουκουντί εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στο κέντρο άμυνας και από κοντά έκανε το 2-0.

Στο 67’ ένα πρόβλημα με τον Ίνγκασον έφερε νέες ανακατατάξεις στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Ο Σάστρε πήρε την θέση του, με τους Κεντζιόρα-Νάσμπεργκ να διαμορφώνουν το δίδυμο των στόπερ.

Στο 76’ ο Λιβάι βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος της περιοχής και με δυνατό σουτ έκανε το 3-0.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με σουτ ο Φερνάντες στο 87’ κάνοντας το 4-0.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Γιόνσον, Άμραμπατ (Φερνάντες 70’), Γκατσίνοβιτς (Ιλίασον 70’), Πινέδα (Μάνταλος 58’), Τσούμπερ (Φαν Φεερτ 79’), Γκαρσία (Γαλανόπουλος 79’).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κετζιόρα, Ίνγκασον (Σάστρε 67’), Κάργας, Ρ. Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας (Φιλίπε Σοάρες 75’), Α. Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (Ολιβέιρα 75), Κωνσταντέλιας (Μπίσεσβαρ 75’), Τόμας (Νάσμπεργκ 21’)

Popular Posts

Copyright © SKG Sports | Created & Hosted by GR-NET.GR