Ακολουθηστε μας

Football

Υπόθεση Τσαλόφ: Η ρήτρα, το πλεονέκτημα του Σαββίδη κι η… Ζενίτ

Η απόκτηση του σέντερ φορ είναι το νούμερο ένα θέμα στην ατζέντα του ΠΑΟΚ, επαναφέροντας στην πρώτη γραμμή έναν παίκτη, τον οποίο προσέγγισε πρώτη φορά πριν δύο μήνες…

Ο λόγος για τον Φεντόρ Τσαλόφ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο οποίος είναι σήμερα ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ για τη θέση του σέντερ φορ.

Όπως αποκαλύπτει η FORZA στη σημερινή ηλεκτρονική της έκδοση, ο 26χρονος Ρώσος επιθετικός είχε προταθεί στον ΠΑΟΚ στα τέλη Μαΐου, τότε έγιναν οι πρώτες διερευνητικές επαφές και η υπόθεση έμεινε ανοιχτή. Ο ΠΑΟΚ επανήλθε αυτήν την εβδομάδα και πλέον κινείται για την απόκτηση του σέντερ φορ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Τα δεδομένα της υπόθεσης είναι γνωστά στην Τούμπα εδώ και δύο μήνες. Ο Τσαλόφ έχει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ, αλλά μπορεί να το σπάσει με τη ρήτρα να είναι 3.000.000 ευρώ.

Ο Τσαλόφ, που την περσινή σεζόν είχε 16 γκολ σε 41 αγώνες με την ΤΣΣΚΑ, θα έπαιζε ήδη στο εξωτερικό αν δεν ήταν στη μέση ο πόλεμος και φυσικά η ρήτρα, την οποία δύσκολα καταβάλει μια δυτική ομάδα σε ρωσική τράπεζα.

Για το ΠΑΟΚ τα πράγματα είναι διαφορετικά λόγω Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έχει πάρει πάνω του αυτή την υπόθεση…

Ο 26χρονος φορ προέρχεται από τις ακαδημίες της ΤΣΣΚΑ και έφυγε μόνο για ένα εξάμηνο ως δανεικός στη Βασιλεία τον χειμώνα του 2022, λίγες εβδομάδες πριν ξεκινήσει ο πόλεμος, επέστρεψε στη Μόσχα τον Ιούνιο και πλέον θέλει να κάνει ένα καινούριο βήμα στην καριέρα του.

Ο ΠΑΟΚ είναι ήδη σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, οι δύο πλευρές έχουν μπει στα οικονομικά ζητήματα και ο Δικέφαλος προσφέρει στον Τσαλόφ ένα συμβόλαιο κοντά στα χρήματα που παίρνει στην ΤΣΣΚΑ (περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ).

Για τον Τσαλόφ υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον και από την Ζενίτ, η οποία του προσφέρει πολύ περισσότερα, ωστόσο το πλεονέκτημα στην περίπτωση του ΠΑΟΚ είναι πως προσφέρει στον Τσαλόφ ένα παράθυρο για την Ευρώπη, αλλά και ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο (ακόμη και για 4 χρόνια γίνεται λόγος).

Σε κάθε περίπτωση, στην υπόθεση του Ρώσου φορ αναμένονται άμεσα εξελίξεις.

Πηγή: FORZA

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football