Ακολουθηστε μας

Football

Μάντζιος: «Ανυπομονούμε για το δεύτερο ματς μπροστά στον κόσμο μας»

Ικανοποιημένος από την νίκη του Αρη στο Αγρίνιο ήταν ο Ακης Μάντζιος που τη χαρακτήρισε δίκαιη. Ο τεχνικός του Αρη δήώσε ανυπόμονος για το δεύτερο παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, λόγω και της παρουσίας του κόσμου. Τα πρώτα 15 λεπτά απειληθήκαμε κυρίως από στατικές φάσεις, δίχως καλές αντιδράσεις. Μετά ισορροπήσαμε και πήραμε τη νίκη. Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα σε έναν ημιτελικό. Είναι δίκαιη νίκη και περιμένουμε με ανυπομονησία το δεύτερο ματς, παρουσία και του κόσμου μας. Θέλαμε να παίξουμε όπως ξέρουμε. Στα Γιάννινα δεν είχαμε την εικόνα που θέλαμε. Ισως και λόγω Κυπέλλου. Κρατήσαμε τη μπάλα, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Παρουσιάσαμε καλές και κακές στιγμές αλλά αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα. Είχαμε πολύ άγχος και πίεση. Κάναμε ένα σημαντικό βήμα».

Ο Μάντζιος σχολίασε και τη συνεργασία Μάνου-Βέλεθ που είναι ουσιαστικά εσωτερικές μεταγραφές. «Είναι εσωτερικές μεταγραφές. Μας έλειψαν… Ειδικά με τον Μάνου είχαμε μεγάλη έλλειψη στα δημιουργικά χαφ. Οπως στα Γιάννινα έτσι και σήμερα ήταν πάρα πολύ καλός. Χρειάζεται στήριξη και χρόνο. Μιλάμε συνεχώς για να διαχειριστεί το μεγάλο διάστημα που έλειπε. Υπάρχει σωματική και πνευματική κόπωση. Κάναμε πολλά παιχνίδια σε 40 μέρες. Υπάρχει μεγάλη κούραση. Κάναμε το πρώτο βήμα για τον τελικό. Τώρα θα ξεκουραστούμε και θα ετοιμαστούμε για να πάμε να κερδίσουμε στο Περιστέρι».

Ο Αρης έδειξε άγχος μέσα στο παιχνίδι. «Λογικό είναι να υπάρχει άγχος, διότι είμαστε κοντά σε ένα βήμα που έγινε τελευταία φορά το 2010. Οσο υπάρχει πίεση, υπάρχει και άγχος», τόνισε ο Ακης Μάντζιος.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football