Ακολουθηστε μας

Football

Play-offs: Ο χαμένος… χάνεται στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, ντέρμπι και στο «Κλ. Βικελίδης»

Το αποψινό ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (21:00) έχει χαρακτήρα ντέρμπι «επιβίωσης» στην προσπάθεια των δύο ομάδων να μείνουν ζωντανές στη μάχη του τίτλου.

Αμφότερες έχασαν έδαφος στη 2η στροφή των play-offs και ενόψει της μεταξύ τους συνάντησης στο Φάληρο δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για νέες απώλειες. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία (2-2) κόντρα  στον Άρη και αυτή η χαμένη ευκαιρία να πλησιάσουν στο -1 από την κορυφή έφερε την απομάκρυνση του Μίτσελ, από την τεχνική ηγεσία, με αποτέλεσμα στον πάγκο να κάτσει στο αποψινό (5/4) ματς ο Ζοζέ Ανιγκό, με την προοπτική να παραμείνει μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την πρώτη ήττα μετά από 22 αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, είδε την ΑΕΚ να περνάει από την Τούμπα και να τον αφήνει στο -6 από την κορυφή. Γίνεται αντιληπτό ότι σε περίπτωση ήττας τα περιθώρια θα ΄χουν στενέψει δραματικά για τους «ασπρόμαυρους», με τον Ιβάν Σαββίδη να μιλάει στους ποδοσφαιριστές σε μια προσπάθεια να τονώσει την ψυχολογία τους.

Ντέρμπι έχουμε και στο «Κλ. Βικελίδης». Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από το… comeback στο Φάληρο και ψάχνουν θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια να εξασφαλίσουν μια θέση στην Ευρώπη. Από την πλευρά τους οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη που θα τους διατηρήσει στην κορυφή και παράλληλα θα τους… ανεβάσει ψυχολογικά, πριν το ντέρμπι «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό.

Η αυλαία της 3ης αγωνιστικής ανοίγει στο Πανθεσσαλικό. Η ΑΕΚ με το «διπλό» στη Θεσσαλονίκη έπιασαν στην κορυφή τον Παναθηναϊκό και ψάχνει άλλη μια εκτός έδρας νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στον Βόλο, ο οποίος, όπως έδειξε στη Λεωφόρο, δεν σκοπεύει να παίξει τον ρόλο του κομπάρσου στα playoffs. Οι γηπεδούχοι, άλλωστε, διεκδικούν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

 Η βαθμολογία των play offs της Super League

  1. Παναθηναϊκός 63
  2. ΑΕΚ 63
  3. Ολυμπιακός 60
  4. ΠΑΟΚ 57
  5. Άρης 41
  6. Βόλος 40

Η 3η αγωνιστική

Βόλος – ΑΕΚ 18:00 CosmoteSport1HD

Άρης – Παναθηναϊκός 19:30 Novasports Prime

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 21:00 CosmoteSport1HD

H επόμενη αγωνιστική (4η – 9/4)

ΑΕΚ – Άρης

ΠΑΟΚ – Βόλος

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football