Ακολουθηστε μας

Football

2021: Τα 10 καλύτερα γκολ του ΠΑΟΚ (vids)

To SKGSPORTS αποχαιρετά το 2021 με τα 10 καλύτερα «ασπρόμαυρα» γκολ της χρονιάς.

Γκολ που έδωσαν τίτλο, γκολ που έφεραν προκρίσεις, γκολ που χάρισαν νίκες, στιγμές σε «ασπρόμαυρο» φόντο που θα μείνουν για πολλούς λόγους αξέχαστες.

Θυμηθείτε κάποιες από τις καλύτερες στιγμές του ΠΑΟΚ μέσα στο 2021 από το Top-10 των best goal μέσα στο 2021.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2021 – ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ

Το Golden Boy του ΠΑΟΚ τον πρώτο μήνα του 2021 σημείωσε το πρώτο χατ τρικ της επαγγελματικής του καριέρας και το έκανε με το δικό του ιδιαίτερο στυλ, καθώς το δεύτερο γκολ που πέτυχε στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΛ αναδείχτηκε το ωραιότερο του Ιανουαρίου.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2021 – ΡΟΝΤΡΙΓΚΟ ΣΟΑΡΕΣ

Στο ματς Κυπέλλου με τη Λαμία ο Βραζιλιάνος αμυντικός πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Και τι γκολ! Πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή κι… έπιασε ένα απίθανο, εκτός ισορροπίας σουτ, με το οποίο νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2021 – ΑΝΤΡΙΓΙΑ ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με νίκη την πορεία του στην Post Season, κερδίζοντας την ΑΕΚ με 3-1 στην Τούμπα. Πρόσωπο του αγώνα ήταν σίγουρα ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς .Ο Zile απέδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, σημείωσε δύο γκολ, προκάλεσε πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα και ήταν κομβικός σε όλες τις γραμμές του γηπέδου. Το πρώτο του τέρμα ήταν πανέμορφο. Πήρε κεφαλιά-πάσα από τον Ίνγκασον μετά από φάουλ του Σβαμπ , μέτρησε σωστά τα βήματα και με ένα έξοχο τελείωμα στην κίνηση άνοιξε το σκορ.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2021 – ΤΟΜΑΣ ΜΟΥΡΓΚ

Το buzzer beater, απευθείας φάουλ του Τόμας Μουργκ στον ημιτελικό του ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ έδωσε στον ΠΑΟΚ το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Με το χρονόμετρο να σημαδεύει το τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αυστριακός μέσος έστησε την μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή της ΑΕΚ και με το μαγικό αριστερό πόδι «κάρφωσε» την μπάλα στις… αράχνες! Ένα γκολ που έκτοτε συνοδεύεται με την ατάκα… «ποιος Μουργκ»!

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2021 – ΑΝΤΡΙΓΙΑ ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ

Στην ψηφοφορία μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΠΑΟΚ μπορεί να πήρε την τρίτη θέση, όμως η μαγική λόμπα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στον επαναληπτικό κόντρα στην Ένωση στο γήπεδο της Τούμπας, είναι μια στιγμή ποδοσφαιρικής μαγείας και αξίζει να είναι στο top-10 του 2021. Διαφωνείτε;

ΜΑΙΟΣ 2021 – ΜΑΙΚΛ ΚΡΜΕΝΤΣΙΚ

Ο Τσέχος φορ ήρθε το χειμώνα στον ΠΑΟΚ, μπήκε γρήγορα στο κλίμα, βοήθησε πολύ, αλλά το καλό το κράτησε για το τέλος. Ο Κρμέντσικ ήρθε από τον πάγκο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, πήρε την ασίστ από τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς , ο οποίος τον έβγαλε τετ α τετ με ένα εξωφρενικό τακουνάκι και πλάσαρε για τη νίκη.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2021 – ΤΟΜΑΣ ΜΟΥΡΓΚ

Το γκολ του Τόμας Μουργκ, που σφράγισε την πρόκριση στους ομίλους του UEFA Europa Conference League κόντρα στη Ριέκα στην Κροατία. Ο ΠΑΟΚ διατηρούσε το προβάδισμα του ενός γκολ για 80 περίπου λεπτά στην Κροατία. Η Ριέκα ετοιμαζόταν να παίξει τα… ρέστα της για την πρόκριση. Τότε όμως  μίλησε η ποιότητα των παικτών του Δικεφάλου. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς πίεσε ψηλά, έκλεψε τη μπάλα, την έδωσε στον Κάρολ Σφιντέρσκι , αυτός χωρίς να σκεφτεί ιδιαίτερα την έστρωσε στον Τόμας Μουργκ κι αυτός με ένα απίθανο πλασέ εκτέλεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και κλείδωσε την πρόκριση για τον Δικέφαλο.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2021 – ΓΙΑΣΜΙΝ ΚΟΥΡΤΙΤΣ

Οι εκτελέσεις φάουλ ήταν ειδικότητά του Γιάσμιν Κούρτιτς πριν έρθει στον ΠΑΟΚ. Από τη μέρα που φόρεσε τα ασπρόμαυρα και μετά απλά περιμέναμε πότε θα έρθει το πρώτο. Ήρθε λοιπόν στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ κι ήταν εξαιρετικό. Ο Σλοβάκος έπεισε τον Βιεϊρίνια να του δώσει το χτύπημα και δικαιώθηκαν απόλυτα, αμφότεροι. Ο Κούρτιτς έστειλε τη μπάλα εκεί που ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν μπορούσε να κάνει κάτι και ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη για τον Δικέφαλο.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2021 – ΓΙΑΣΜΙΝ ΚΟΥΡΤΙΤΣ

Ξανά Κούρτιτς! Γιατί μπορεί και το ξανά έκανε. Σκόραρε με τον ίδιο τρόπο. Στο παιχνίδι της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό είχε κάνει ήδη τη δουλειά. Είχε βρει δίχτυα από την άσπρη βούλα κι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, το οποίο κρατούσε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Στην τελευταία φάση του αγώνα αποφάσισε να βάλει το… κερασάκι στην τούρτα. Έστησε τη μπάλα αυτή τη φορά εκτός περιοχής, πήρε φόρα, σημάδεψε κι εκτέλεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για να διαμορφώσει το τελικό 1-3.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2021 – ΤΣΟΥΜΠΑ ΑΚΠΟΜ

Ο Κούρτιτς όμως δεν παίζει μόνος του. Έχει ανταγωνισμό και μάλιστα σοβαρό, γιατί το τελευταίο γκολ που σημείωσε ο ΠΑΟΚ για το 2021 ήταν φανταστικό. Ο Τσούμπα Άκπομ πήρε τη μπάλα από τον Α.Ζίβκοβιτς έξω από την περιοχή, δημιούργησε χώρο για τον εαυτό του και με ένα τεχνικό και δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του τερματοφύλακα της ΑΕΛ.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football