Ακολουθηστε μας

Bet

Στοιχηματικό παιχνιδι με τα προημιτελικά

Χωρίς την μεγάλη έκπληξη (αν εξαιρέσει κανείς τις προκρίσεις της Τουρκίας και της Ελβετίας κόντρα σε Αυστρία και Ιταλία αντίστοιχα) φτάσαμε στην φάση των 8 και στα προημιτελικά του EURO 2024, η οποία ξεκίνησε από χθες Παρασκευή (Ισπανία Γερμανία και Πορτογαλία – Γαλλία) και θα ολοκληρωθεί σήμερα Σάββατο με δύο ακόμα αναμετρήσεις με την Αγγλία να αντιμετωπίζει την Ελβετία και την Ολλανδία την Τουρκία.

Τα δύο σημερινά ζευγάρια ρίχνονται στην μάχη με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης τα οποία θα διεξαχθούν την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη με στόχο πάντα βέβαια τον μεγάλο τελικό του EURO 2024 την επόμενη Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνο.

Το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου περιλαμβάνει επίσης και τα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του Κόπα Αμέρικα, αλλά και αγώνες από τα πρωταθλήματα Νορβηγίας και Σουηδίας.

Με την δυάδα του EURO θα ασχοληθούμε σήμερα Σάββατο και ξεκινάμε με το παιχνίδια Αγγλία – Ελβετία όπου θα κρατήσουμε το όβερ 2,5 που το βρίσκουμε σε εξαιρετικές τιμές. Από το ζευγάρι Ολλανδία – Τουρκία θα ποντάρουμε στις κάρτες καθώς θεωρώ ότι θα έχουμε παιχνίδι με δύναμη με το όβερ 4.5 κάρτες να φτάνει σε απόδοση 1,80.

Τέλος για κλείσιμο θα κρατήσουμε μια τριάδα με γκολ από τα πρωταθλήματα Νορβηγίας και Σουηδίας με τα παιχνίδια Μπόντο Γκ. – Μπραν, Μόλντε – Λίλεστρομ και Έλφσμποργκ – Μπρομαποικάρνα να προαφερουν απόδοση 6,92 μονάδες.

ΔΥΑΔΑ

ΑΓΓΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ ΟΒΕΡ 2,5 (2,62)
ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ ΌΒΕΡ 4,5 κάρτες (1,80)

ΤΡΙΑΔΑ

ΜΠΟΝΤΟ ΓΚ. – ΜΠΡΑΝ ΟΒΕΡ 3,5 (2,10)
ΜΟΛΝΤΕ – ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ ΟΒΕΡ 3,5 (2,10)
ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ – ΜΠΡΟΜΑΠΟΙΚΑΡΝΑ
ΟΒΕΡ 2,5 (1,57)

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Bet