Ακολουθηστε μας

Bet

Στοίχημα: Φάση νοκ άουτ για τζογάρισμα

Έχοντας αφήσει πίσω μας την φάση των ομίλων του EURO 2024, το τουρνουά προχωράει με γοργούς ρυθμούς, καθώς από σήμερα Σάββατο και μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, οι ομάδες που κέρδισαν την πρόκριση τους ξεκινάνε τις υποχρεώσεις τους για την φάση των 16.

Τα ζευγάρια που έχουν προκύψει λοιπόν είναι τα ακόλουθα. Ελβετία – Ιταλία, Γερμανία – Δανία, Αγγλία – Σλοβακία, Ισπανία – Γεωργία, Γαλλία – Βέλγιο, Πορτογαλία – Σλοβενία, Ρουμανία – Ολλανδία και Αυστρία – Τουρκία.

Διαπιστώνει κανείς ότι μας περιμένουν μεγάλες στιγμές στην διοργάνωση, καθώς όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο, ακόμα και οι εκπλήξεις που έχουν προκύψει και καμία εθνική ομάδα δεν δείχνει διάθεση να πουλήσει φθηνά το τομάρι της.

Πάμε στα στοιχηματικά της στήλης για το ποδοσφαιρικό τετραήμερο που έχουμε μπροστά μας και ξεκινάμε με μία τριάδα με εκατέρωθεν σκοράρισμα από τις αναμετρήσεις Γερμανία – Δανία, Γαλλία – Βέλγιο και Αυστρία – Τουρκία απ’ όπου θα πάρουμε απόδοση 7,56 μονάδες.

Πάμε στην δυάδα όπου θα ασχοληθούμε με δύο ισοπαλίες, πιστεύοντας ότι η πρόκριση θα κριθεί είτε στην παράταση είτε στα πέναλτι. Τα δύο παιχνίδια είναι Ελβετία – Ιταλία και Αυστρία – Τουρκία με την απόδοση να ξεπερνάει τις 10,00 μονάδες.

Τέλος κλείνουμε με μία πιθανή κόκκινη κάρτα από τον αγώνα Αυστρία – Τουρκία όπου αναμένεται να γίνει μεγάλος αγωνιστικός χαμός, με τις κίτρινες κάρτες επίσης να κάνουν πάρτι.

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ

ΑΥΣΤΡΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ όβερ 0,5 κόκκινη κάρτα (4,50)

ΔΥΑΔΑ

ΕΛΒΕΤΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ Χ (3,00)
ΑΥΣΤΡΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ Χ (3,40)

ΤΡΙΑΔΑ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΔΑΝΙΑ goal/goal (2,10)
ΓΑΛΛΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ goal/goal (2,00)
ΑΥΣΤΡΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ goal/goal (1,80)

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Bet