Ακολουθηστε μας

Bet

Σέντρα στην γιορτή του ποδοσφαίρου με μακροχρόνια στοιχήματα!

Η Πανευρωπαϊκή ποδοσφαιρική γιορτή που όλοι περιμέναμε ξεκινάει επιτέλους σήμερα στα γήπεδα της Γερμανίας και όπως είναι φυσικό θα έχουμε έναν ολόκληρο μήνα γεμάτο με μπάλα και στοίχημα.

Η πρεμιέρα γίνεται σήμερα Παρασκευή με την οικοδέσποινα Γερμανία να αντιμετωπίζει την Σκωτία, ενώ από αύριο Σάββατο ξεκινάνε οι υπόλοιπες χώρες τις υποχρεώσεις τους για την φάση των ομίλων και στον δρόμο προς τον μεγάλο τελικό και την ανάδειξη της εθνικής πρωταθλήτριας της Γηραιάς Ηπείρου.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με τα μακροχρόνια στοιχήματα της διοργάνωσης και από αύριο θα μπούμε κανονικά στον στοιχηματικό χορό με τις επιλογές μας από τις εκάστοτε καθημερινές αναμετρήσεις του EURO 2024.

Ξεκινάω με την νικήτρια χώρα του θεσμού η οποία θεωρώ ότι δεδομένων των συνθηκών η Αγγλία έχει στρωμένο δρόμο μπροστά της. Με τα ποδοσφαιρικά βουνά Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία και Πορτογαλία να μην αποτελούν το μεγάλο φόβητρο όπως παλιά, μένει η Γαλλία η οποία βλέπω να αποτελεί μαζί με τους Άγγλους το μεγάλο φαβορί για την κούπα.

Δεύτερη επιλογή μου είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με τον Μπέλινγκχαμ να μην βρίσκεται στα πρώτα φαβορί αλλά η απόδοση που δίνουν οι στοιχηματικές να είναι άκρως ελκυστική με απόδοση 26,00 μονάδες.

Από ‘κει και πέρα θα κρατήσω την Σερβία να φτάσει στα ημιτελικά με απόδοση 4,33 μονάδες και την Ολλανδία να φτάσει στον ημιτελικό με απόδοση 4,00 μονάδες. Τέλος θα ποντάρω σε νικητές ομίλων όπου θα πάρουμε την Ολλανδία από τον τέταρτο όμιλο με απόδοση 3,75, την Ιταλία από τον δεύτερο όμιλο με απόδοση 3,00 και τέλος με μεγάλο ρίσκο αλλά και σούπερ απόδοση την Ελβετία από τον πρώτο όμιλο με απόδοση 6,50 μονάδες.

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ 1

Αγγλία κατάκτηση (4,00)

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ 2

Μπέλινγκχαμ πρώτος σκόρερ διοργάνωσης (26,00)

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ 3

Σερβία να φτάσει στα προημιτελικά (4,33)

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ 4

Ολλανδία να φτάσει στον ημιτελικό (4,00)

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ 4

Ολλανδία νικήτρια ομίλου (3,75)

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ 5

Ιταλία νικήτρια ομίλου (3,00)

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ 6

Ελβετία νικήτρια ομίλου (6,50)

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Bet