Ακολουθηστε μας

Bet

Παιχνίδι με Μουντιαλικά γκολ!

Φτάσαμε αισίως στην δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ 2022 και πάρα το γεγονός των λίγων αγώνων, έχουμε δει πράγματα και θαύματα. Αν σκεφτεί κανείς τις δύο ήττες της Αργεντινής και της Γερμανίας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, δηλαδή με ανατροπή και με αντιπάλους όπως η Σαουδική Αραβία και η Ιαπωνία αντίστοιχα, διαπιστώνει ότι πρόκειται για βόμβες μεγατόνων οι οποίες έκαναν τους μπουκ να στήνουν το δικό τους πάρτι.

Μπροστά μας έχουμε το πρώτο Σαββατοκύριακο με αναμετρήσεις παγκοσμίου κυπέλλου και όπως είναι φυσικό θα ασχοληθούμε στοιχηματικά με τα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων. Θα κρατήσουμε δύο τριάδες με γκολ, μία με όβερ 2,5 και μια με εκατέρωθεν σκοράρισμα, ποντάροντας σε ομάδες που καίγονται για το τρίποντο της νίκης αλλά και σε ομάδες που έχουν δείξει ότι επιθετικά είναι φωτιά.

Θα ποντάρουμε στο όβερ 2,5 στις αναμετρήσεις Βραζιλία – Ελβετία, Ολλανδία – Κατάρ και Αργεντινή – Μεξικό, σε μια τριάδα όπου η απόδοση φτάνει τις 5,50 μονάδες, η οποία θεωρώ ότι έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης βάσει της εικόνας που έδειξαν οι ομάδες την πρώτη αγωνιστική αλλά και δεδομένου ότι ειδικά η Αργεντινή θα ψάξει από πολύ νωρίς το γκολ.

Στην τριάδα των goal / goal θα πάμε με τις αναμετρήσεις Γαλλία – Δανία, Ισπανία – Γερμανία και Βέλγιο – Μαρόκο όπου θεωρώ και τους έξι αντιπάλους ικανούς να βρουν έστω από μια φορά τον τρόπο να σκοράρουν.

Τέλος στο παιχνίδι Πορτογαλία – Ουρουγουάη περιμένω πολύ δύναμη και ατελείωτο ξύλο, με πολλές κάρτες αλλά και τουλάχιστον μία κόκκινη.

ΤΡΙΑΔΑ 1
ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ ΟΒΕΡ 2,5 (1,80)
ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΚΑΤΑΡ ΟΒΕΡ 2,5 (1,61)
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΜΕΞΙΚΟ ΟΒΕΡ 2,5 (1,90)

ΤΡΙΑΔΑ 2
ΓΑΛΛΙΑ – ΔΑΝΙΑ goal/goal (1,95)
ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ goal/goal (1,61)
ΒΕΛΓΙΟ – ΜΑΡΟΚΟ goal/goal (1,90)

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ κόκκινη κάρτα (5,00

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Bet