Ακολουθηστε μας

Bet

Κουπόνι με εθνικές και… Αγγλία

Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο. Στοιχηματικό κουπόνι χωρίς ευρωπαϊκά πρωταθλήματα για το Σαββατοκύριακο που έχουμε μπροστά μας, καθώς οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Euro 2024, επιβάλουν διακοπή των εγχώριων υποχρεώσεων.

Κάτι που σημαίνει ότι εκτός των εθνικών ομάδων, το πρόγραμμα περιλαμβάνει παιχνίδια από μικρές κατηγορίες Αγγλίας, Σκωτίας, Ισπανίας, Γερμανίας, Τουρκίας και Ολλανδίας οι οποίοι συνεχίζουν κανονικά και δίνουν κάποιες στοιχηματικές επιλογές σε ένα ποδοσφαιρικά χαλαρό διήμερο.

Όσον αφορά τα προκριματικά των εθνικών ομάδων υπάρχουν επίσης επιλογές από ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, ενώ παράλληλα δεν λείπουν και τα καυτά φαβορί τα οποία θα αποτελέσουν στήριγμα στα στοιχηματικά δελτία.

Πάμε στα δικά μας όπου θα ασχοληθούμε με τρεις τριάδες με γκολ, τόσο από το πρόγραμμα των εθνικών ομάδων, όσο και από το πρόγραμμα των μικρών κατηγοριών Αγγλιας. Ξεκινάμε με τα όβερ 2,5 όπου θα κρατήσουμε τις αναμετρήσεις Σκωτία – Κύπρος, Αρμενία – Τουρκία και Ισπανία – Νορβηγία με απόδοση 6,20 μονάδες.

Τριάδα με όβερ 2,5 και πάλι από τα προκριματικά του Euro με τα παιχνίδια Ολλανδία – Γιβραλτάρ, Αγγλία – Ουκρανία και Πολωνία – Αλβανια με απόδοση 5,15 μονάδες και τέλος τριάδα με εκατέρωθεν σκοράρισμα από τα αγγλικά παιχνίδια Πιτέρμπορο – Ντέρμπι, Ντονκάστερ – Νορθάμπτον και Πόρτσμουθ – Πορτ Βέιλ όπου προσφέρουν απόδοση 6,63 μονάδες.

ΤΡΙΑΔΑ 1

ΣΚΩΤΙΑ – ΚΥΠΡΟΣ ΟΒΕΡ 2,5 (1,72)
ΑΡΜΕΝΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΒΕΡ 2,5 (1,95)
ΙΣΠΑΝΙΑ – ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΟΒΕΡ 2,5 (1,85)

ΤΡΙΑΔΑ 2

ΑΓΓΛΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΒΕΡ 2,5 (1,75)
ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ ΟΒΕΡ 2,5 (1,51)
ΠΟΛΩΝΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ ΟΒΕΡ 2,5 (1,95)

ΤΡΙΑΔΑ 3

ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΝΤΕΡΜΠΙ goal/goal (1,70)
ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ goal/goal (2,00)
ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ goal/goal (1,95)

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Bet