Ακολουθηστε μας

Basketball

Βαγγέλης Μαργαρίτης: Εντεκα χρόνια στα «ασπρόμαυρα» και… συνεχίζει!

ΠΑΟΚ και Βαγγέλης Μαργαρίτης ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις σύντομες, αν μη τι άλλο, συζητήσεις που αφορούσαν την ανανέωση της συνεργασία τους.

Από την στιγμή που ο 40χρνος Έλληνας φόργουορντ ήθελε και αισθανόταν ότι μπορεί να ανταποκριθεί για έναν ακόμη χρόνο πάνω στα παρκέ, η διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν είχε κανένα λόγο να μην παραμείνει για πάντα στο «Παλατάκι», εξάλλου ήταν κοινή επιθυμία η ανανέωση του συμβολαίου.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (23/6) η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, ο οποίος θα παραμείνει στον Δικέφαλο του Βορρά για 11η χρονιά στην καριέρα του.

Αναλυτικά:

«Ο αρχηγός είναι εδώ. Και θα είναι μαζί μας για μία ακόμη χρονιά!

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης θα αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και τη σεζόν 2023-24. Για 11η χρονιά στα ασπρόμαυρα!!

Ρέκορντμαν συμμετοχών με τον ΠΑΟΚ, τα τελευταία 30 χρόνια. Έχει αγωνιστεί περισσότερες σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ από οποιονδήποτε άλλο παίκτη εδώ και 40 περίπου χρόνια. Και το κοντέρ θα συνεχίσει να καταγράφει όλους εκείνους τους αριθμούς που συνιστούν ιστορικές επιδόσεις! Πρωτίστως όμως, με την μεστή και ουσιώδη παρουσία του εντός και εκτός παρκέ, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης θα συνεχίσει να είναι ο ακρογωνιαίος λίθος στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ για μία ακόμη σεζόν! Θα αποτελεί ταυτόχρονα και το καλύτερο παράδειγμα για όλους τους αθλητές και όχι μόνο του ΠΑΟΚ.

Συνεχίζουμε μαζί».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Basketball